Gebruiksaanwijzing LG VC6818NRTQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG VC6818NRTQ. Wij hopen dat dit LG VC6818NRTQ handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG VC6818NRTQ te teleladen.


Mode d'emploi LG VC6818NRTQ
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG VC6818NRTQ

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze informatie bevat belangrijke instructies over de veilige gebruik en onderhoud van de vaccum stofzuiger. In het bijzonder, lees voor het gebruik alle voorschriften door op de blz. Zet deze gebruiksaanwijzing op een gemakelijke bereikbare plaats en verwijs ernaar wanneer het nodig is. Wat gaat u doen indien uw vacuum stofzuiger niet werkt? [. . . ] Door dit niet te doen loopt u risico op letsel of schade aan het product. ¥ Om letsel te vermijden zorgt u dat de machine niet valt tijdens het reinigen van de trap, en plaatst u de machine altijd onderaan de trap. Door dit niet te doen loopt u risico op letsel of schade aan het product. U dient accessoiretuiten te gebruiken in de bankmodus. Door dit niet te doen loopt u risico op schade aan het product. ¥ Let op dat de filter (uitlaat- en motorveiligheidsfilter) volledig droog zijn voordat u ze weer in de machine plaatst. Door dit niet te doen loopt u risico op schade aan het product. ¥ Droog de filter niet in een oven of magnetron. Door dit niet te doen loopt u risico op brand. ¥ Droog de filter niet in een kledingdroger. Door dit niet te doen loopt u risico op brand. Door dit niet te doen loopt u risico op brand. ¥ Reinig altijd de stofzak na het stofzuigen van tapijtreinigers, of verfrisser, poeder en fijn stof. Deze producten verstoppen de filters, waardoor de luchtstroom beperkt wordt en schade aan de stofzuiger kan veroorzaken. de stofzuiger kan permanent beschadigd worden door de stofzak niet te reinigen. (Afhankelijk van model) ¥ Pak het handvat van de tank niet vast tijdens het verplaatsen van de stofzuiger. Pak het handvat van de behuizing vast tijdens het verplaatsen van de stofzuiger. (Afhankelijk van model) ¥ Reinig de stoftank indien na het legen van de stoftank de indicator brandt (rood) of knippert. Door dit niet te doen loopt u risico op schade aan het product. Thermale beveiliging: Deze stofzuiger heeft een speciale thermostaat die de stofzuiger beschermt tegen oververhitting van de motor. Indien de stofzuiger plotseling stopt, schakel deze dan uit en trek de stekker uit. Controleer de stofzuiger op mogelijke overhittingsbronnen, zoals een volle stofkamer, een geblokkeerde slang of verstopte filter. [. . . ] Open het deksel met drukknop en trek de stoftank uit. Droog ze volledig in het schaduw tot het vocht helemaal weg is. Indien de zuigkracht neemt af, maak de lucht filter en moteur veiligheid filter schoon. Indien de zuigkracht neemt af na het schoonmaken van de stoftank, maak de lucht filter en moteur veiligheid filter schoon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG VC6818NRTQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG VC6818NRTQ zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag