Gebruiksaanwijzing LG VC-4920 NNT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG VC-4920 NNT. Wij hopen dat dit LG VC-4920 NNT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG VC-4920 NNT te teleladen.


Mode d'emploi LG VC-4920 NNT
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG VC-4920 NNT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze informatie bevat belangrijke instructies over de veilige gebruik en onderhoud van de vaccum stofzuiger. In het bijzonder, lees voor het gebruik alle voorschriften door op de blz. Zet deze gebruiksaanwijzing op een gemakelijke bereikbare plaats en verwijs ernaar wanneer het nodig is. Wat gaat u doen indien uw vacuum stofzuiger niet werkt? [. . . ] Berg de stofzuiger altijd op na gebruik om te voorkomen dat u erover valt. Dit product kan niet worden gebruikt door mensen (inclusief kinderen) met onvoldoende lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of diegenen die zijn gebrek aan kennis en ervaring, tenzij er sprake is van toezicht of instructie door mensen die voor hun veiligheid kunnen zorgen. Kinderen mogen niet met dit product spelen omdat dit product geen speelgoed is. Gebruik alleen onderdelen die worden aanbevolen door LG Electronics Service-agents. Door dit niet te doen loopt u risico op schade aan het product. Gebruik alleen hulpmiddelen en accessoires die door LG zijn aanbevolen of goedgekeurd. Door dit niet te doen loopt u risico op letsel of schade aan het product. Om letsel te vermijden zorgt u dat de machine niet valt tijdens het reinigen van de trap, en plaatst u de machine altijd onderaan de trap. Door dit niet te doen loopt u risico op letsel of schade aan het product. Door dit niet te doen loopt u risico op schade aan het product. Let op dat de filter (uitlaat- en motorveiligheidsfilter) volledig droog zijn voordat u ze weer in de machine plaatst. Door dit niet te doen loopt u risico op schade aan het product. Droog de filter niet in een oven of magnetron. Door dit niet te doen loopt u risico op brand. Droog de filter niet in een kledingdroger. Door dit niet te doen loopt u risico op brand. Door dit niet te doen loopt u risico op brand. Reinig altijd de stofzak na het stofzuigen van tapijtreinigers, of verfrisser, poeder en fijn stof. Deze producten verstoppen de filters, waardoor de luchtstroom beperkt wordt en schade aan de stofzuiger kan veroorzaken. Pak het handvat van de tank niet vast tijdens het verplaatsen van de stofzuiger. Pak het handvat van de behuizing vast tijdens het verplaatsen van de stofzuiger. Door dit niet te doen loopt u risico op schade aan het product. [. . . ] Om de stofzuiger op te slaan gedurend de zuiging, bij voorbeeld te plaatsen in een kleine meubelruimte of een tapijt, gebruik de paarkeerstand om de flexibele slang en buis vast te houden. De 2 standen mondstuk Deze is uitgeruist met een pedaal die u de standen laat kiezen volgens de type van de vloer om schoon te maken. Druk de knop op aan de achtergedeelte van de mondstuk om het lucht deksel van elkaar af te scheiden. Benutzen Sie die Staubpinsel & Spaltvorrichtung, um die Bürste sowie den Ventilator zu reinigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG VC-4920 NNT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG VC-4920 NNT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag