Gebruiksaanwijzing LG V5WD96H1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG V5WD96H1. Wij hopen dat dit LG V5WD96H1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG V5WD96H1 te teleladen.


Mode d'emploi LG V5WD96H1
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG V5WD96H1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Richtlinien sind in die Hinweise 'WARNUNG' und 'ACHTUNG', wie nachfolgend beschrieben, unterteilt. [. . . ] 1 Öffnen Sie die Tür und geben Sie die Wählen Sie die korrekte Waschtemperatur und Schleuderdrehzahl für die gewünschten Programme. Die obigen Werte sind auf die nächsten hundert gerundet. Die Werte für die allgemeinen Programme, mit Ausnahme der Zyklen Eco 40-60 Sie können die zusätzlichen Optionen und Funktionen verwenden, um die Programme anzupassen. Drücken Sie die Taste Spülen+, um die Um die Funktion abzubrechen, drücken Sie die Taste An-/Aus. 1 Geben Sie die Kleidung in die Befolgen Sie die Anweisungen für die akustische Diagnose in der LG ThinQ-App. Die Restzeit für die Datenübertragung wird angezeigt. [. . . ] Wählen Sie die höchste Schleudergeschwindigkeit, die für das Waschprogramm erlaubt ist. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG V5WD96H1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG V5WD96H1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag