Gebruiksaanwijzing LG V-CA404SEB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG V-CA404SEB. Wij hopen dat dit LG V-CA404SEB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG V-CA404SEB te teleladen.


Mode d'emploi LG V-CA404SEB
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG V-CA404SEB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Pak de stekker of de stofzuiger niet met natte handen. Gebruik geen vochtige filters nadat deze gewassen zijn. Houd de stofzuiger verwijderd van warmtebronnen zoals radiatoren, kachels, etc. De stofzuiger is uitgerust met een warmtebeveiliging, die ervoor zorgt dat de stofzuiger wordt uitgeschakeld wanneer de zuigingang verstopt is en de motor oververhit raakt. [. . . ] Druk opnieuw op de schakelpedaal om hem weer uit te zetten. Zuigkrachtregeling Draai aan de knop voor variabele vermogensregeling om het vermogen te verhogen of te verlagen. Gladde vloer (PARQUET): Kies stand A Vloerbedekking (laagpolig): Kies stand B Vloerbedekking (hoogpolig of zwaar te zuigen oppervlak): Kies stand C De gebogen stang van de zuigslang bevat een handmatige zuigregelaar waarmee het zuigvermogen iets kan worden gereduceerd. Na afloop van het stofzuigen, de stekker van de stofzuiger uit het stopcontact halen en het snoer aan de hand van de snoeroprolknop oprollen. Wanneer het snoer wordt opgerold, de stekker vasthouden om te voorkomen dat hij ergens tegenaan slaat. Opslagstand Schuif de buisbeugel die op de turbinezuigmond is bevestigd recht in de buishouder aan de onderkant van de hoofdeenheid. Parkeerstand Bij kortstondige onderbrekingen tijdens het stofzuigen, schuift u de buisbeugel die op de turbinezuigmond is bevestigd in de buishouder op de achterkant van de hoofdeenheid. OPMERKING: wanneer u de parkeerstand gebruikt, is het aan te raden het apparaat uit te schakelen. Om de zuigslang los te halen, de twee aansluitknoppen indrukken en het aansluitstuk lostrekken. OPMERKING: Knik de zuigslang niet, trek er niet aan en ga er ook niet op staan. schuif de zuigslang in het bovenste uiteinde van de uitschuifbare stang. Wat te doen als het zuigvermogen van de stofzuiger afneemt Zet de stofzuiger uit en haal de stekker uit het stopcontact. Als er een verstopping is, verwijder deze dan. Als deze vol is, moet u een nieuwe stofzak plaatsen. Is dat het geval, dan dient u de filters te reinigen of vervangen. D-1 D-2 D-3 D-4 D-5 Druk de sluiting van het deksel in en til het deksel op totdat dit goed vastklikt. Verwijder de stofzak uit de houder door aan het karton te trekken. Sluit het stofdeksel stevig tot u een klik hoort. Nadat u de borstelkap met behulp van een muntstuk hebt verwijderd, verwijdert u de klopstaaf uit de riem. knip vervolgens draadjes , strengen , haren , enz. Uit de klopstaaf met behulp van een schaar. (Voor het verwijderen gaat u in omgekeerde richting te werk) OPMERKING: zorg ervoor dat u niet in de borstel knipt. [. . . ] TER HERINNERING VOOR DE GEBRUIKER Het model en serienummer van deze stofzuiger staan aangeven op het naamplaatje aan de onderkant van de stofzuiger. Noteer het model en serienummer op de daarvoor aangegeven plaats en bewaar dit als aankoopbewijs. D-10 Plaats de filter weer op zijn plaats. OPMERKING: Zorg ervoor dat de filter weer wordt teruggeplaatst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG V-CA404SEB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG V-CA404SEB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag