Gebruiksaanwijzing LG ST600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG ST600. Wij hopen dat dit LG ST600 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG ST600 te teleladen.


LG ST600 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4700 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG ST600 (5506 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG ST600

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Markieren Sie die Option [OK] und drücken Sie die mittlere Taste, um die Netzwerkeinstellungen zu übernehmen. [. . . ] 4 Bedienung Um die Suche nach verfügbaren MedienServern zu wiederholen, drücken Sie die grüne Taste (G). Um die Wiedergabegeschwindigkeit zu ändern, drücken Sie mehrmals die Taste c bzw. Drücken Sie die gelbe Taste (Y), um die normale Bildgröße anzuzeigen. Drücken Sie nochmals die mittlere Taste, um die Auswahl der Untertiteldatei aufzuheben. B Diashow – Drücken Sie die mittlere Taste, um die Diashow zu starten oder zu unterbrechen. Drücken Sie die Tasten A/D, um die Wiedergabe 60 Sekunden vor oder zurück zu springen. [. . . ] Klicken Sie auf die Schaltfläche [Exit], um die Installation zu abzuschließen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG ST600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG ST600 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag