Gebruiksaanwijzing LG SP520

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG SP520. Wij hopen dat dit LG SP520 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG SP520 te teleladen.


LG SP520 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5219 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG SP520 (5259 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG SP520

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Markieren Sie die Option [OK] und drücken Sie die ENTER (b), um die Netzwerkeinstellungen zu übernehmen. [. . . ] Um die Suche nach verfügbaren MedienServern zu wiederholen, drücken Sie die grüne Taste (G). Um die Wiedergabegeschwindigkeit zu ändern, drücken Sie mehrmals die Taste c bzw. Drücken Sie die gelbe Taste (Y), um die normale Bildgröße anzuzeigen. 4 Bedienung Drücken Sie nochmals die ENTER (b), um die Auswahl der Untertiteldatei aufzuheben. B Diashow – Drücken Sie die ENTER (b), um die Diashow zu starten oder zu unterbrechen. Wählen Sie mit den Tasten A/D die gewünschte Sprache, die Audiospur oder den Tonkanal aus. [. . . ] Klicken Sie auf die Schaltfläche [Exit], um die Installation zu abzuschließen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG SP520

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG SP520 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag