Gebruiksaanwijzing LG P09RK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG P09RK. Wij hopen dat dit LG P09RK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG P09RK te teleladen.


LG P09RK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (27977 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG P09RK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ANTES DEL USO 9 Colocación de las pilas Introduzca las pilas antes de utilizar el mando a distancia. 4 Schieben Sie die Fernbedienung in die Halterung. Im Luftumwälzbetrieb leuchtet die Anzeige für die Kühlung. HINWEIS 3 Drücken Sie auf die Taste g, um die Lüftergeschwindigkeit einzustellen. [. . . ] • Plaats geen objecten op de airco. Er bestaat risico op defecten aan het apparaat. • Zorg ervoor dat u het luchtfilter correct terugplaatst na het schoonmaken. Maak het luchtfilter om de week schoon, of vaker indien dit nodig is. € Steek geen vingers, handen of andere objecten door de luchtinlaat of -uitlaat terwijl de airco aan staat. er bestaat risico op elektrische schokken. € Het water dat uit de airco komt is geen drinkwater!Er bestaat een risico voor de gezondheid. € Gebruik een stevige kruk of ladder wanneer u de airco schoonmaakt, onderhoudt of repareert, indien deze hoog is geplaatst. Indien u dit niet doet, bestaat er een risico op verwondingen of defecten aan het apparaat. € Gebruik geen batterijen van verschillende merken of types in de afstandsbediening; gebruik geen nieuwe en gebruikte batterijen samen. Indien u dit niet doet, bestaat er een risico op defecten aan het apparaat. € Laadt de batterijen niet op en haal ze niet uitelkaar. Indien u dit niet doet, bestaat er een risico op een explosie, brand of zware verwondingen. € Gebruik de afstandsbediening niet wanneer er een batterij lekt. Als vloeistof uit een batterij in aanraking komt met uw kleding of huid, was dit er dan af met schoon water. Indien u dit niet doet, bestaat er risico op zware verwondingen. € Als vloeistof uit een batterij wordt ingeslikt, moet u uw mond grondig spoelen met schoon water en een dokter raadplegen. Indien u dit niet doet, bestaat er een risico voor uw gezondheid. nEDERLANDS Temperatuurbereik Onderstaande tabel duidt de verschillende temperaturenbereiken van de airconditoner aan. Stand Koelen Verwarmen Binnentemperatuur 18°C~32°C 16°C~30°C Buitentemperatuur -10°C~48°C -10°C~24°C 6 INHOUD INHOUD 2 3 7 7 8 9 9 TIPS OM ENERGIE TE BESPAREN BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES VOOR GEBRUIK Onderdelen Het gebruik van de afstandsbediening - Batterijen plaatsen - De afstandsbedieninghouder bevestigen. € Het kan zijn dat andere elektronische apparaten op de afstandsbediening reageren wanneer deze erop gericht is. [. . . ] Wanneer dit gebeurt, dient u contact op te nemen met uw dealer of servicecentrum. Voordat u een service-aanvraag doet Controleer het volgende voordat u contact opneemt met uw servicecentrum. Als het probleem zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met uw servicecentrum. Probleem Er komt een brandlucht of een vreemd geluid uit het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG P09RK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG P09RK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag