Gebruiksaanwijzing LG NB3740

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG NB3740. Wij hopen dat dit LG NB3740 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG NB3740 te teleladen.


Mode d'emploi LG NB3740
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG NB3740 (7345 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG NB3740

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hauptgerät Voor de beste prestaties van de draadloze verbinding zoals Bluetooth of draadloze subwoofer, mag de eenheid niet worden geïnstalleerd op metaal meubilair omdat de draadloze verbinding communiceert via een aan de onderkant van de eenheid geplaatste module. [. . . ] Wählen Sie die Option [Dynamisch], um die IPAdresse automatisch zu beziehen. 26 Systemeinstellungen Das Menü [ANZEIGE] Bildformat Wählen Sie die für das Bildformat des Fernsehers die geeignete Einstellung. Wählen Sie die Option [Abbrechen] und drücken Sie ENTER (b), um die Einstellungen zu verwerfen. Wählen Sie die Option [Reset] und drücken Sie ENTER (b), um die Einstellungen zurückzusetzen. Klicken Sie auf die Schaltfläche [Exit], um die Installation zu abzuschließen. Um die Wiedergabegeschwindigkeit zu ändern, drücken Sie mehrmals die Taste c bzw. (Seite 42) 4 Bedienung c [Option] - Zeigt die Einstellungsoptionen für die Diashow an. Drücken Sie die Taste A/D, um die Wiedergabe um 60 Sekunden vor oder zurück zu springen. [. . . ] Die Bluetooth® Wireless-Technologie ermöglicht die Funkübertragung zwischen elektronischen Geräten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG NB3740

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG NB3740 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag