Gebruiksaanwijzing LG MS07SQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG MS07SQ. Wij hopen dat dit LG MS07SQ handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG MS07SQ te teleladen.


Mode d'emploi LG MS07SQ
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG MS07SQ

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 10 ANTES DEL USO Colocación de las pilas Introduzca las pilas antes de utilizar el mando a distancia. 3 Schieben Sie die Fernbedienung in die Halterung. Automatikbetrieb (Künstliche Intelligenz) Sie können die gewünschte Temperatur sowie die Lüftergeschwindigkeit des Innengerätes einstellen. € Die gewünschte Temperatur ist höher als • Stellen Sie die gewünschte Temperatur die eingestellte Temgeringer als die aktuelle Temperatur ein. [. . . ] Gebruik geen oude en nieuwe of verschillende typen batterijen door elkaar. Het risico bestaat op brand of niet goed werken van het apparaat. € Laad de batterijen niet op en haal ze niet uit elkaar. daardoor voorkomt u brandwonden en explosiegevaar. NEDERLANDS • Als vloeistof uit de batterijen op uw huid, kleding, meubels of vloerbedekking is gelekt, was deze dan goed af met schoon water. Gebruik de afstandsbediening niet als de batterijen lekken. de chemicaliën in de batterijen kunnen brandwonden en andere gezondheidsproblemen veroorzaken. € Als vloeistof uit een batterij wordt ingeslikt, moet u uw mond grondig spoelen met schoon water en een dokter raadplegen. Indien u dit niet doet, bestaat er een risico voor uw gezondheid. € Laat de airconditioner niet langdurig werken wanneer de luchtvochtigheid zeer hoog en een deur of raam open staat. Daardoor kan vocht uit de lucht condenseren en het meubilair nat maken of beschadigen. € Stel uw huid of uw kinderen of planten niet bloot aan tocht van koude of hete lucht. € Drink geen water dat door het systeem wordt afgevoerd. dit water is niet schoon en kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. € Gebruik een stevige stoel of ladder bij het schoonmaken, onderhouden of repareren van het product op hoogte. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat u niet valt. 6 INHOUD INHOUD 2 TIPS OM ENERGIE TE BESPAREN BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES VOOR GEBRUIK Onderdelen Het gebruik van de afstandsbediening - Batterijen plaatsen - De afstandsbedieninghouder bevestigen. NEDERLANDS J G p r - * Het kan zijn dat, afhankelijk van het model, bepaalde functies niet werken. 2 Bevestig de houder door de 2 schroeven met een schroevendraaire stevig vast de draaien. Zorg ervoor + dat - de batterijen in de goede richting geplaatst worden. Gebruikshandleiding Richt de afstandsbediening op de ontvanger aan de onderkant van de airco om hem te bedienen. Bevestig de afstandsbedieninghouder op een plaats waar geen direct zonlicht op valt. [. . . ] De airconditionner wekt geen warme lucht op. • Ontdooiing wordt door het buitenelement geregeld. € Bij opwarming vormt er zich ijsafzetting op de warmtewisselaar , wanneer de buitentemperatuur zakt. • Deze functie zorgt voor het verwijderen van de ijslaag op de spoel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG MS07SQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG MS07SQ zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag