Gebruiksaanwijzing LG MJ-3965ACS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG MJ-3965ACS. Wij hopen dat dit LG MJ-3965ACS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG MJ-3965ACS te teleladen.


Mode d'emploi LG MJ-3965ACS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG MJ-3965ACS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees voor gebruik deze handleiding aandachtig door. Hoe werkt een magnetron Een microgolf is een vorm van energie die te vergelijken is met radio- en televisiegolven en gewoon daglicht. Normaal gesproken verspreiden microgolven zich door de atmosfeer en verdwijnen ze zonder enig effect. Een magnetron daarentegen maakt juist gebruik van de energie van microgolven. [. . . ] Kies programma en gewicht en druk op start. Roer het na afloop door en laat het indien nodig 5 - 10 minuten bedekt staan. Doe de pasta en het kokende water met zout in een grote en diepe magnetronbestendige schaal (3 l). Kies programma en gewicht en druk op start. Ingrediënten 4 ronde courgettes van ongeveer 200 g per stuk 500 g rundergehakt 2 eetlepels olijfolie Zout en peper naar smaak Snijd de toppen van de courgette af om er kapjes van te maken en ontdoe de courgette voorzichtig van zaden zonder het vlees of de schil te beschadigen. Vul de courgettes met gehakt en doe de kapjes er weer op. Laat het apparaat weten wat en hoe veel je wilt bereiden. Laat het apparaat daarna het werk doen Draai aan de DRAAIKNOP totdat je`1. Draai aan de DRAAIKNOP totdat je '4' ziet. Tijdens het koken kun je aan de DRAAIKNOP draaien om de bereidingstijd aan te passen. Prik in iedere aardappel 8 keer met een vork. Laat het voedsel na afloop 5 minuten afgedekt met Voeg geleidelijk het ei toe en roer totdat het geheel licht en luchtig is. Schep met een eetlepel hoopjes deeg op het met aluminium bedekte hoge en lage rooster. De koekjes moeten 2 cm uit elkaar geplaatst worden. Plaats het lage en het hoge rooster in het apparaat. 1 theelepel extra vierge olijfolie, plus wat extra om Meng alle ingrediënten voor het deeg in een grote schaal. Kneed het met een elektrische mixer tot een glad en elastisch deeg. Rol het deeg uit en leg het in de crisp-schaal. Bestrijk de rosbief met gesmolten boter of olie en Laag rooster Breng hem naar wens op smaak. Plaats het voedsel op het lage rooster met een Kies programma en gewicht en druk Laat het voedsel na afloop 10 minuten afgedekt met Bestrijk de kip met gesmolten boter of olie en breng Laag rooster Plaats een hele kip met de borst naar beneden op Laat het voedsel na afloop 10 minuten afgedekt met Olie en breng het naar wens op smaak. Plaats het voedsel op het lage rooster met een Kies programma en gewicht en druk Laat het voedsel na afloop 10 minuten afgedekt met Bestrijk de groenten met gesmolten boter of olie en breng ze naar wens op smaak. Plaats het voedsel in de crisp-schaal op het hoge rooster. [. . . ] Waarom moet ik het eten nog even laten staan nadat het uit het apparaat komt?Door even te wachten geef je dit proces de tijd zodat het eten gelijkmatig gaar wordt. Hoe lang dat duurt, hangt af van de dichtheid van het eten. Waarom is de bereidingstijd soms langer dan wat in de handleiding staat? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG MJ-3965ACS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG MJ-3965ACS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag