Gebruiksaanwijzing LG MH-6330NS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG MH-6330NS. Wij hopen dat dit LG MH-6330NS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG MH-6330NS te teleladen.


Mode d'emploi LG MH-6330NS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG MH-6330NS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Magnetron werkt niet als de deur open staat. Dit komt omdat er beveiligingen in de deur zijn aangebracht die de kookfunctie uitschakelen zodra de deur wordt geopend. Als men de magnetron zou gebruiken met de deur open, zou men worden blootgesteld aan schadelijke microgolven. Het is belangrijk dat u niet aan het deurmechanisme knoeit. [. . . ] Ontdooien met behulp van een magnetronoven gaat veel sneller dan via de koelkast en is veel veiliger dan bij kamertemperatuur, omdat er minder kans is dat er zich schadelijke bacterien ontwikkelen. Houd er goed rekening mee dat ontdooien meer tijd in beslag neemt dan normaal koken. Denk er goed om dat alle u metalen verpakkingsmaterialen en folies verwijdert; plaats vervolgens het voedsel in de oven en sluit de ovendeur. Druk op Quick Defrost ( 4 ) om het programma voor het ontdooien van vlees te selecteren. Tijdens het ontdooien zal de oven een piepsignaal geven. Open dan de ovendeur, keep het voedsel om en maak het los om het ontdooien zo egaal mogelijk te laten verlopen. Verwijder gedeelten die al zijn ontdooid of scherm ze af tegen verdere opwarming. Sluit na controle de ovendeur en druk op START ( 5 ) om het ontdooien voort te zetten. Uw oven stopt pas met ontdooien als de ovendeur is geopend (ook als het signaal al heeft geklonken). Gebruik deze functie om gehakt snel te ontdooien. verwijder de verpakking van het gehakt. Plaats het op een magnetronbestendig bord. Klinkt het piepsignaal, neem het gehakt dan uit de oven , keer het om en plaats het terug in de oven. druk op Start om het ontdooien te vervolgen. Haal na afloop van het programma het gehakt uit de oven, dek het af met folie en laat het 5-15 minuten staan of totdat het volledig is ontdooid. Open de ovendeur, plaats het voedsel op het rooster in de oven en sluit de ovendeur. Na verstrijken van de bereidingstijd klinken er vier korte piepsignalen, wordt de lamp uitgeschakeld en verschijnt end op de display. Kijk bij de opmerking onder MAGNETRONKO-KEN om te lezen hoe u de vordering van de bereiding kunt controleren. Raak het venster van de deur tijdens het grillerenniet aan; de temperatuur van het glas kan stijgentot meer dan 100°C. Wordt de grill voor de eerste maal na aanschaf Van de oven gebruikt, dan kan er enige rook vrijkomen. Bovenstaande modellen hebben een combinaties-tand waarmee u voedsel kunt bereiden met de grill ( ) en de magnetron ( ) tegelijk ingeschakeld. De bereidingstijd is bij deze stand doorgaans korter dan wanneer u beide functies separaat gebruikt. [. . . ] De microgolf-energie wordt echter niet doorgelaten. Wordt de microgolf-oven beschadigd als die leeg wordt aangezet?Het mogelijk dat de dooier breekt doordat de stoom binnen het membraan rond de dooier, accumuleert. Teneinde dit te voorkomen, de dooier doorprikken met een tandestoker. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG MH-6330NS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG MH-6330NS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag