Gebruiksaanwijzing LG MC-8080-HLS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG MC-8080-HLS. Wij hopen dat dit LG MC-8080-HLS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG MC-8080-HLS te teleladen.


Mode d'emploi LG MC-8080-HLS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG MC-8080-HLS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS FRANÇAIS GEBRUIKERSHANDLEIDING MAGNETRON MET GRILL EN CONVECTIEOVEN LEES DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING AANDACHTIG VÓÓR GEBRUIK. MC8080HL MC8080HLS P/No. : MFL06446128 www. lg. com Inhoud Hoe uw magnetronoven werkt Een magnetronoven werkt met microgolven. Dit is een vorm van energie die vergelijkbaar is met radio- en tv-golven en normaal daglicht. Wanneer microgolven zich door de atmosfeer verplaatsen verspreiden ze zich zonder dat er iets gebeurt. [. . . ] Roer het gerecht na het koken even door en laat het 3 minuten rusten. Roer het gerecht ten slotte nog eens door. * Ac 5 Recept voor sponscake (500 gram). Ingrediënten 170 g bloem 170 g suiker 100 ml water 125 g eieren 50 g gesmolten boter 10 g bakpoeder. Meng de eieren en de suiker 2 tot 3 minuten in een kom krachtig dooreen. Voeg de gesmolten boter, de bloem, de bakpoeder en het water toe. Vet een ovenvaste glazen cakevorm in en bekleed de bodem met vetvrij papier. Doe het cakemengsel met een opscheplepel in de cakevorm en werk de bovenkant glad af. 28 In het volgende voorbeeld leg ik u uit hoe u 1, 4 kg rosbief bereidt. Automatisch roosteren en braden Druk op STOP/CLEAR. Druk op Auto Roast (Automatisch braden). Auto Roast (Automatisch vlees braden) biedt u de mogelijkheid veel van uw favoriete gerechten heel gemakkelijk te bereiden door het type voedsel te kiezen en het gewicht van het voedsel in te voeren. Voor het beste resultaat gebruik de volgende accessories. Verdraai TIME/WEIGHT tot het afleesvenster "1, 4kg" aangeeft. De volgende indicatie verschijnt in het afleesvenster: " " Verdraai TIME/WEIGHT tot "Ar 1" in het afleesvenster verschijnt. Druk op TIME/WEIGHT om uw keuze te bevestigen. Laag rek + Geribbelde schaal WAARSCHUWING: Draag altijd ovenwanten om gerechten en toebehoren uit de oven te halen omdat de oven en de toebehoren erg heet kunnen zijn. Druk op START/QUICK START. Tijdens het kookproces kunt u de kooktijd verlengen of verkorten door TIME/WEIGHT te verdraaien. 29 GIDS VOOR AUTOMATISCH VLEES BRADEN Functie Automatisch braden Ar 1 Categorie Rosbief Gewichtsgrens 0. 5~1. 5 kg Accessories Crisp bak op het lage rooster Voedseltemp. Gekoeld Instructies Wrijf het vlees met olie in. Plaats oop de crisp bak op het lage rooster. Als u een piep hoort, keert u het gerecht. Laat het gerecht na het koken 10 minuten onder aluminiumfolie rusten. Plaats oop de crisp bak op het lage rooster. Als u een piep hoort, keert u het gerecht. Laat het gerecht na het koken 10 minuten onder aluminiumfolie rusten. Bind de poten met een katoenen draad bij elkaar. [. . . ] A Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de ovenlamp niet gaat branden. V Kan microgolfenergie door het kijkvenster in de deur naar buiten komen?Het venster laat wel licht door maar geen microgolfenergie. V Waarom hoor ik een pieptoon als ik een knop op het bedieningspaneel aanraak? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG MC-8080-HLS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG MC-8080-HLS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag