Gebruiksaanwijzing LG MC-7849-H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG MC-7849-H. Wij hopen dat dit LG MC-7849-H handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG MC-7849-H te teleladen.


Mode d'emploi LG MC-7849-H
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG MC7849H (6398 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG MC-7849-H

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] MAGNETRON/GRILL/CONVECTIEOVEN FOUR COMBINE MICRO-ONDES/GRIL/CONVECTION GEBRUIKSAANWIJZING MANUEL D'UTILISATION LEES DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING AANDACHTIG ALVORENS DE OVEN TE GEBRUIKEN. LIRE ATTENTIVEMENT LE MANUEL AVANT D'UTILISER L'APPAREIL. MC7849H MC7849HS MC7849HB P/No: MFL47342651 Inhoud De werking van de magnetron Microgolven zijn een vorm van energie die vergelijkbaar is met radio- en televisiegolven en gewoon daglicht. Normaliter verspreiden microgolven zich naar de buitenkant in de atmosfeer en verdwijnen ze zonder effect. Magnetronovens beschikken echter over een magnetron, die ontworpen is om deze microgolfenergie te benutten. [. . . ] Plaats de rosbief op het lage rooster op de metalen schaal. Bij het piepsignaal draait u de rosbief om. Druk vervolgens op start om de bereiding voort te zetten. Laat de rosbief na deze bereiding nog 10 minuten staan met een folie erover. Strijk het lamsvlees in met gesmolten margarine of boter. Plaats het lamsvlees op het lage rooster op de metalen schaal. Bij het piepsignaal draait u het vlees om. Druk vervolgens op start om de bereiding voort te zetten. Laat het lamsvlees na deze bereiding nog 10 minuten staan met een folie erover. Strijk de kip in met gesmolten margarine of boter. Plaats de kip op het lage rooster op de metalen schaal. Druk vervolgens op start om de bereiding voort te zetten. Laat de kip na deze bereiding nog 10 minuten staan met een folie erover. Strijk de kippenpoten in met gesmolten margarine of boter. Plaats ze op het lage rooster op de metalen schaal. Druk vervolgens op start om de bereiding voort te zetten. Laat de kippenpoten na deze bereiding nog 2 tot 5 minuten staan met een folie erover. NL Geroosterd lamsvlees (Ar-2) 0, 5 kg ~ 1, 5 kg Gekoeld Hele kip (Ar-3) 0, 8 kg ~ 1, 5 kg Laag rooster en metalen schaal Gekoeld Kippenpoten (Ar-4) 0, 2 kg ~ 0, 8 kg Hoog rooster + metalen schaal Gekoeld 24 De temperatuur en de dichtheid van voedsel variëren. Ik raad u dan ook aan het voedsel te controleren voordat u het kookt. Dit geldt vooral voor grote stukken vlees en kip. Sommige soorten voedsel moeten niet volledig worden ontdooid vóór het koken. Het broodprogramma (BREAD) is geschikt om kleine dingen zoals broodjes of een klein brood te ontdooien. Deze moet men enige tijd laten staan om het midden te laten ontdooien. [. . . ] VOLG NAUWGEZET DE RICHTLIJNEN VAN DE FABRIKANT VAN HET POPCORNPRODUCT. BLIJF BIJ DE OVEN TIJDENS HET POFFEN VAN MAÏS. STOP MET KOKEN ALS DE MAÏS NIET POFT BINNEN DE VOORGESCHREVEN TIJD. DOOR TE LANG TE KOKEN, KUNNEN DE MAÏSKORRELS VUUR VATTEN. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG MC-7849-H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG MC-7849-H zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag