Gebruiksaanwijzing LG MC-8083XLR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG MC-8083XLR. Wij hopen dat dit LG MC-8083XLR handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG MC-8083XLR te teleladen.


Mode d'emploi LG MC-8083XLR
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG MC-8083XLR

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Persoonlijke blootstelling aan microgolven kan namelijk schadelijk zijn. Het is daarom belangrijk dat er niet met de veiligheidsvoorzieningen wordt geknoeid. Plaats geen voorwerpen tussen de voorkant van de oven en de deur en zorg ervoor dat zich geen vuil of etensresten kunnen ophopen tussen de afdichtingen. Gebruik de oven in geen geval wanneer deze beschadigd is. [. . . ] Dek af met plastic folie en doorprik de folie. KOOK in een afgedekte magnetronbestendige schotel. Eenmaal omroeren halverwege het koken. 11/2 - 3 61/2 - 9 NL 4-6 1 - 11/2 21/2 - 4 15 - 30 seconden 11/2 - 21/2 4-6 11/2 - 2 9 - 14 (op 540W) KOOK in een afgedekte magnetronbestendige schotel. Eenmaal omroeren halverwege het koken. 11/2 - 3 41/2 - 7 In keukenpapier wikkelen en op het glazen draaiplateau plaatsen. KOOK in een afgedekte magnetronbestendige schotel. KOOK in een afgedekte magnetronbestendige schotel. KOOK in afgedekte magnetronschotel. 1 - 21/2 31/2 - 6 KOOK in een afgedekte magnetronbestendige schotel. Warm de vulling en het broodje afzonderlijk op. 1 - 21/2 KOOK in een afgedekte magnetronbestendige schotel. Warm het broodje op volgens de richtlijnen in de hiernavolgende tabel. Verse groente gids Food Artisjokken (230g per stuk) Asperges, vers, stengels Cook time Quantity (minutes/at high) 2 middelgrote 4 middelgrote 450g 450g 41/2 - 7 10 - 12 3-6 6 - 10 Instructions Schoonmaken. 2 eetlepels water en 2 eetlepels sap toevoegen. 1/2 kop water toevoegen in schotel van 1, 5 liter. Let bij het afsnijden van het vet op dat u niet in het malse deel snijdt. (Dit voorkomt dat het vet omkrult. ) · Plaats het vlees op het rek. Bestrijk het vlees met gesmolten boter of olie. · Keer halverwege tijdens het grillen het vlees om. Richtlijnen voor het grillen van vis en schaaldieren Plaats vis en schaaldieren op het rek. Een hele vis moet vóór het grillen aan beide zijden diagonaal worden ingesneden. Bestrijk vis en schaaldieren met gesmolten boter, margarine of olie vóór en tijdens het koken. Grill het voedsel gedurende de in de tabel vermelde aanbevolen tijdsduur. Hele vis en vissteaks moeten halverwege tijdens het grillen voorzichtig worden omgekeerd. Dikke visfilets kunnen indien gewenst ook halverwege worden omgekeerd. NL Voedsel Hamburgers Gewicht 50g x 2 100g x 2 Kooktijd bij benadering ( in minuten) 11 - 14 17 - 21 Tips Bedruip het vlees met olie of gesmolten boter. Plaats dunne stukken vlees op het grillrek. [. . . ] A Wanneer u eieren bakt, kookt of pocheert, kan de dooier openspatten als gevolg van de stoom die in het dooiervlies wordt opgebouwd. Om dit te voorkomen, doorprikt u de dooier gewoon vóór het koken. Kook nooit eieren in hun schaal in de magnetronoven. V Waarom is het aan te bevelen dat men voedsel na het koken in de magnetron nog even laat staan? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG MC-8083XLR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG MC-8083XLR zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag