Gebruiksaanwijzing LG MC-807W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG MC-807W. Wij hopen dat dit LG MC-807W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG MC-807W te teleladen.


Mode d'emploi LG MC-807W
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG MC-807W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze oven heeft een magnetronbuis die ontworpen is de energie in microgolven praktisch te gebruiken. De elektriciteit die aan de magnetronbuis wordt toegevoerd, gebruiken wij voor het opwekken van microgolfenergie. Deze microgolven komen de kookruimte binnen door de openingen aan de binnenzijde van de ovenwand. Microgolven worden tegengehouden door de metalen wanden van de oven maar ze gaan wel door glas, porselein en papier ­ het materiaal waarvan schotels zijn gemaakt die speciaal voor magnetronovens zijn bedoeld. [. . . ] 27 GIDS VOOR AUTOMATISCH KOKEN Functie Categorie Gewichtsgrens 0. 2~1. 0 kg Accessories Hoog rek Voedseltemp. Kamertempe - ratuur Instructies Neem 120-220 g middelgrote aardappelen. Prik een paar maal met een vork in de aardappelen. Als u een piep hoort keert u het gerecht. Laat de aardappelen na het koken vijf minuten onder aluminiumfolie rusten. Doe de groente in een magnetronveilige kom. ** 0. 2kg -0. 4kg : 2 eetlepels van 15 ml elk ** 0. 2kg -0. 4kg : 4 eetlepels van 15 ml elk Bedek met plasticfolie. Doe de groente in een magnetronveilige kom. ** 0. 2kg -0. 4kg : 2 eetlepels van 15 ml elk ** 0. 2kg -0. 4kg : 4 eetlepels van 15 ml elk Bedek met plasticfolie. Doe de rijst of pasta en kokend water met 1/4 tot 1 theelepel zout in een grote diepe kom (3 L). Bedekken 100g 200g 300g Rijst 250ml 500ml 750ml Bedek en ventileer met een doek. Plaats oop de crisp bak op het lage rooster. Als u een piep hoort, keert u het gerecht. Laat het gerecht na het koken 10 minuten onder aluminiumfolie rusten. Bind de poten met een katoenen draad bij elkaar. Plaats oop de crisp bak op het lage rooster. Als u een piep hoort, keert u het gerecht. Laat het gerecht na het braden nog 10 minuten onder aluminiumfolie rusten. Varkensbraadstuk AC 10 0. 5~1. 5 kg Crisp bak op het lage rooster Gekoeld Geroosterde hele kip AC 11 0. 8~1. 5 kg Crisp bak op het lage rooster Gekoeld 30 In het volgende voorbeeld leg ik u uit hoe u 0. 4kg patates bevroren pizza. Krokant bereiden Druk op STOP/CLEAR. Druk op Crisp Cook (Krokant bereiden). Met deze functie kunt u krokant afbakken. Voor het beste resultaat gebruik de volgende accessories. Verdraai TIME/WEIGHT tot "cc 1" in het afleesvenster verschijnt. Geribbelde schaal + Hoog rek ( Laag rek) WAARSCHUWING: 1. [. . . ] De metalen delen van de oven zijn gemakkelijker te onderhouden als u ze regelmatig met een vochtige doek afneemt. Gebruik nooit een stoomreinigingsapparaat. Trek de lichtnetkabel van de oven uit het stopcontact voordat u het bedieningspaneel met een vochtige doek reinigt of water op het venster van de ovendeur sproeit. U kunt de oven bedienen door de Quick Start-knop in te drukken. 41 Vragen en Antwoorden V Wat kan de oorzaak zijn als de ovenlamp niet gaat branden? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG MC-807W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG MC-807W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag