Gebruiksaanwijzing LG LG BD550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG LG BD550. Wij hopen dat dit LG LG BD550 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG LG BD550 te teleladen.


Mode d'emploi LG LG BD550
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG LG BD550 (10478 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG LG BD550

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Markieren Sie die Option [OK] und drücken Sie ENTER ( ), um die Netzwerkeinstellungen zu übernehmen. [. . . ] Wählen Sie die Option [Dynamisch], um die IP-Adresse automatisch zu beziehen. 3 Montage Das Menü [ANZEIGE] Bildformat Wählen Sie die für das Bildformat des Fernsehers die geeignete Einstellung. Um die Wiedergabegeschwindigkeit zu ändern, drücken Sie mehrmals die Taste m bzw. Drücken Sie die Taste CLEAR, um die markierte Szene im Suchmenü zu löschen. Wählen Sie mit den Tasten Y die gewünschte Sprache, die Audiospur oder den Tonkanal aus. Wählen Sie die Option [Standard] und drücken Sie ENTER ( ), um die Bildeinstellungen zurückzusetzen. [. . . ] Markieren Sie mit den Tasten vVY die Option [OK] und drücken Sie ENTER ( ), um die Audio-CD zu kopieren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG LG BD550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG LG BD550 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag