Gebruiksaanwijzing LG LCF810BR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG LCF810BR. Wij hopen dat dit LG LCF810BR handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG LCF810BR te teleladen.


LG LCF810BR : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3125 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG LCF810BR (3118 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG LCF810BR

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Betätigen Sie die Taste Oder drücken Sie die Tasten auf der Fernbedienung. Betätigen Sie die Taste Oder drücken Sie die Tasten auf der Fernbedienung. Suchen Sie die Telefone, die die Bluetooth-DrahtlosTechnologie unterstützen. GAP (Generic Access Profile) HFP (Hands Free Profile) GAVDP (Generic Audio / Video Distribution Profile) A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) AVRCP (Audio / Video Distribution Remote Control Profile) PBA / PBAP (Phone Book Access Profile) Bedienung 27 P-BOOK (P-BUCH)  LIST (LISTE) Prüft die Liste der Telefonnummern, die im Telefonbuch gespeichert werden. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG LCF810BR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG LCF810BR zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag