Gebruiksaanwijzing LG HX806PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG HX806PH. Wij hopen dat dit LG HX806PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG HX806PH te teleladen.


Mode d'emploi LG HX806PH
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG HX806PH (5374 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG HX806PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Markieren Sie die Option [OK] und drücken Sie ENTER (b), um die Netzwerkeinstellungen zu übernehmen. [. . . ] Wählen Sie die Option [Dynamisch], um die IPAdresse automatisch zu beziehen. Das Menü [ANZEIGE] Bildformat Wählen Sie die für das Bildformat des Fernsehers die geeignete Einstellung. Wählen Sie die Option [Abbrechen] und drücken Sie ENTER (b), um die Einstellungen zu verwerfen. Wählen Sie die Option [Reset] und drücken Sie ENTER (b), um die Einstellungen zurückzusetzen. Wählen Sie die Option [Standard] und drücken Sie ENTER (b), um die Bildeinstellungen zurückzusetzen. Drücken Sie die Taste CLEAR, so dass die Speicherplatznummer im Anzeigefenster blinkt. Drücken Sie die Taste RADIO&INPUT (P), bis die Anzeige TUNER (FM) im Anzeigefenster erscheint. Drücken Sie die Taste RADIO&INPUT (P), bis die Anzeige TUNER (FM) im Anzeigefenster erscheint. [. . . ] Drücken Sie die blaue Taste (B), um die Aktualisierung zu starten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG HX806PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG HX806PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag