Gebruiksaanwijzing LG HT44C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG HT44C. Wij hopen dat dit LG HT44C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG HT44C te teleladen.


Mode d'emploi LG HT44C
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG HT44C (3328 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG HT44C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste OPTICAL, um die Funktion AUX OPT zu starten. [. . . ] Drücken Sie die Taste OPTICAL, um die Funktion AUX OPT zu beenden. Vocal Wählen Sie die Einstellung [Ein], um die Karaoke-Kanäle in normalen Stereoton umzuwandeln. Wählen Sie im Menü [Sperre] die Option [Einstufung] und drücken Sie die Taste i. Drücken Sie die Taste Dimmer Drücken Sie einmal die Taste SLEEP. Drücken Sie die Taste CLEAR, so dass die Speicherplatznummer im Anzeigefenster blinkt. Überprüfen Sie die Antennenanschluss und richten Sie die Antenne ggf. [. . . ] Drücken Sie die Taste CLEAR, so dass die Speicherplatznummer im Anzeigefenster blinkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG HT44C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG HT44C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag