Gebruiksaanwijzing LG HT302SD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG HT302SD. Wij hopen dat dit LG HT302SD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG HT302SD te teleladen.


Mode d'emploi LG HT302SD
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG HT302SD (4376 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG HT302SD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] HT302SD-D0_NA3NLLD_DUT_3951 SNELSTARTEN HANDLEIDING Aansluiten van het luidsprekersysteem Sluit de luidsprekers aan met behulp van de meegeleverde luidsprekerkabels en zorg ervoor dat de kleuren van de poorten en de kabels met elkaar overeenstemmen. Pas de parameters (afstand, niveau, etc. ) van de luidsprekers aan voor een optimale surroundweergave. Opmerkingen: Zorg ervoor dat u de luidsprekerkabel op de juiste poorten aansluit: + met + en ­ met ­. Indien de kabels worden omgewisseld, dan zal de klank vervormd en met te weinig bastonen worden weergegeven. [. . . ] Druk op ENTER terwijl "Selecteer" is geselecteerd, de registratiecode zal worden getoond. Gebruik de registratiecode om DivX® VOD video's te huren of te kopen op www. divx. com/vod. Volg de instructies en download de video naar een schijf om af te spelen op deze speler. Opmerking: Alle video's die gedownload zijn van DivX® VOD kunnen alleen op deze speler worden afgespeeld. LOCK (Jeugdbeschermingscontrole of Parental Control) Beveiligingsniveau: Blokkeert het afspelen van beoordeelde DVD schijven, gebaseerd op de inhoud. Selecteer "Beveiligingsniveau" in het LOCK-menu en druk dan op B. Voor toegang tot de SLOT opties, dient u het door u gemaakte wachtwoord in te geven. Indien u dit nog niet heeft gedaan, wordt u gevraagd dit nu te doen. Voer een wachtwoord in en druk op ENTER. Voer het opnieuw in en druk op ENTER, ter controle. Druk op WISSEN voordat u op ENTER drukt indien u een fout heeft gemaakt. Selecteer een censuurcijfer (rating) van 1 tot 8 met behulp van de toetsen v / V. Beveiligingsniveau 1-8: Censuurcijfer één (1) heeft de hoogste beperkingen en censuurcijfer acht (8) de laagste. Ontsluiten: Indien u ontgrendelen (unlock) selecteert, dan is de jeugdbeschermingscontrole niet actief en dan wordt de disc ongecensureerd weergegeven. Druk op ENTER om uw censuurkeuze te bevestigen, en druk vervolgens op SETUP om het menu af te sluiten. 7 DUTCH Wachtwoord U kunt een wachtwoord ingeven of veranderen. Selecteer Wachtwoord uit het LOCK menu en druk op B. Volg stap 2 hierboven (Beveiligingsniveau) op. Om het wachtwoord te wijzigen, druk op ENTER zodra de "Wijzigen" optie wordt gemarkeerd. Voer het oude wachtwoord in en controleer uw nieuwe wachtwoord. Druk op SETUP om het menu af te sluiten. Indien u uw wachtwoord bent vergeten U kunt het wachtwoord wissen, indien u dit bent vergeten, door de volgende stappen uit te voeren: 1. Druk op SETUP om het Instellingenmenu te openen. Voer het 6-cijferige getal "210499" in en druk op ENTER. [. . . ] Controleer de specificaties in deze gebruikers handleiding om zeker te zijn. Sluit niet teveel apparaten aan op wandcontactdozen. Overladen wandcontactdozen, loszittende of beschadigde wandcontactdozen, verlengsnoeren, beschadigde stroomkabels of beschadigd of gebarsten kabelisolering zijn gevaarlijk. Elk van deze omstandigheden kunnen leiden tot elektrische schokken of brand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG HT302SD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG HT302SD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag