Gebruiksaanwijzing LG HECTO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG HECTO. Wij hopen dat dit LG HECTO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG HECTO te teleladen.


Mode d'emploi LG HECTO
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG HECTO (9722 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG HECTO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Tragen Sie die Plastikverpackung, in die das Produkt verpackt war, nicht um den Kopf. [. . . ] 1 2 3 4 Drücken Sie die Taste INPUT (Eingang), um den Bildschirm für die Signalquellenauswahl anzuzeigen. Drücken Sie die Taste Sie die Taste OK. Lebhaft (Anwender) Beschreibung Kontrast Helligkeit Schärfe Farbe Tint Erweiterte Steuerung Bildoption 56 Benutzerkonfiguration Bildschirmanzeigen Bild zurücksetzen Format Bildassistent II Anzeige Beschreibung Setzt die Optionen aller Modi auf die Werkseinstellungen zurück. Breit: Legt die Verwendung des erweiterten Farbraums für die Anzeige fest. Breit: Legt die Verwendung des erweiterten Farbraums für die Anzeige fest. HINWEIS • Während Sie die Option „Testbilder“ verwenden, funktionieren die Tasten im Bedienfeld nicht. [. . . ] Helligkeit (Command: kh) ⇒  asst die Passt die Bildschirmhelligkeit P an an. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG HECTO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG HECTO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag