Gebruiksaanwijzing LG GR-171GU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG GR-171GU. Wij hopen dat dit LG GR-171GU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG GR-171GU te teleladen.


Mode d'emploi LG GR-171GU
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG GR-171GU (2375 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG GR-171GU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Es wird empfohlen, die einmal vorgenommenen Temperatureinstellungen (über die Regler für Kühlschrank- und Gefrierfach) möglichst nicht zu ändern. Wenn warme Lebensmittel in den Kühlschrank gestellt werden, kann die Funktion Super Cool über die Taste auf dem Bedienungsfeld gestartet werden. Wird die geeignete Temperatur erreicht, wird die Funktion automatisch oder manuell über die Taste Super Cool abgeschaltet. Je höher die eingestellte Zahl, desto niedriger wird die Temperatur des Gefrierabteils. [. . . ] Wanneer er zich een probleem voordoet, dan maakt deze functie daar melding van. Wanneer dat het geval is, dan zal het toestel niet werken en abnormale meldingen weergeven wanneer u op om het even welke toets drukt. Wanneer dat het geval is, zorg er dan voor dat u het voedingssnoer niet uit het stopcontact trekt. Naarmate u een hoger getal instelt, des te lager de temperatuur in het vriesvak zal zijn. Aangezien de temperatuur van het koel- en vriesvak wordt bepaald met behulp van een vaste hoeveelheid gekoelde lucht, zal het in het koelvak warmer worden wanneer het vriesvak kouder wordt. Wanneer het vriesvak in de winter niet koud genoeg is, dan stelt u de temperatuur van de vriezer hoog in (4~7). Door de vrieskast-knop op te zetten, wordt er aan de 4 STERREN(STAR) voldaan. Door de vrieskast-knop op NORMAAL te zetten, wordt er genoeg bevriezing bereikt, waardoor de positie NORMAAL aanbevolen is. Om ijsblokjes te maken, vult u het ijsblokkenbakje met water en plaatst u het op de daartoe voorziene plaats. Om de ijsblokjes te verwijderen, draait u zachtjes aan de knop van het ijsblokkenbakje. Wanneer de deur open is, dan stroomt er geen warmere lucht op het vers gedeelte. Laat warme gerechten eerst afkoelen voor u ze in de koelkast plaatst. Door warm voedsel in de koelkast te plaatsen, kan het andere voedsel slecht worden. bovendien kan dit uw elektriciteitsrekening de hoogte injagen!Wanneer u voedsel bewaart, verpak het dan in een plastic folie of plaats het in een recipiënt met een deksel. Zo vermijdt u dat het voedsel uitdroogt en tegelijkertijd zorgt u er ook voor dat het voedsel haar smaak en voedingswaarde niet verliest. Zorg ervoor dat het voedsel de luchtopeningen niet blokkeert. Een gelijkmatige circulatie van gekoelde lucht zorgt ervoor dat de temperatuur in de koelkast gelijk blijft. Zorg ervoor dat de deur niet te vaak wordt geopend. Door de deur te openen, stroomt er warme lucht in de koelkast waardoor de temperatuur in het apparaat stijgt. Berg geen flessen op in het vriezer gedeelte ­ deze kunnen breken indien ze bevroren zijn. Vries voedsel dat ontdooid is niet opnieuw in. [. . . ] Het apparaat staat te dicht bij een muur of bij een warmtebron. Het is warm weer en de deur van de koelkast wordt vaak geopend. De koelkast staat op een ongelijke of zachte ondergrond of de waterpasschroeven moeten bijgesteld worden. er staan onnodige voorwerpen achterin de koelkast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG GR-171GU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG GR-171GU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag