Gebruiksaanwijzing LG GD880 MINI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG GD880 MINI. Wij hopen dat dit LG GD880 MINI handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG GD880 MINI te teleladen.


Mode d'emploi LG GD880 MINI
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG GD880 MINI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Algemene informatie <LG-klantinformatiecenter> 015-200-255 * Zorg dat u het juiste nummer hebt voordat u belt. Dit apparaat maakt gebruik van een nietgeharmoniseerde frequentie en kan in alle Europese landen worden gebruikt. In de EU kunt u de WLAN onbeperkt binnenshuis gebruiken, maar in Frankrijk kunt u de WLAN niet buitenshuis gebruiken. Bepaalde informatie in deze handleiding komt mogelijk niet overeen met uw telefoon. [. . . ] Scene - stel de camera in om deze aan te passen aan de omgeving. U kunt kiezen uit Auto, Nacht, Landschap, Portret en Sport. iSO - de ISO-waarde bepaalt de gevoeligheid van de sensor van de camera. Dat is handig onder omstandigheden met weinig licht waarin u de flits niet kunt gebruiken. Selecteer een van de volgende ISOwaarden: Auto, ISO 800, ISO 400, ISO 200 of ISO 100. Witbalans - u kunt kiezen uit Auto, Lichtgevend, Fluorescerend, Zonnig Kleureffect - kies een kleurtint voor de foto die u wilt maken. Er zijn zes opties voor de kleurtint: Uit, Sepia, Zwart-wit, Negatief, Solariseren en Blauw. Focus - selecteer de manier waarop de camera scherpstelt. U kunt kiezen uit Automatische focus, Handmatige focus of Gezicht volgen. Zelfontspanner - met de zelfontspanner kunt u een vertraging instellen tussen het moment waarop op de cameraknop wordt gedrukt en de foto wordt gemaakt. U kunt kiezen uit Uit, 3 seconden, 5 seconden en 10 seconden. Fotomodus - u kunt een van de negen opnamemodi kiezen. Kwaliteit - u kunt kiezen uit Zeer fijn, Fijn en Normaal. Een fijnere kwaliteit betekent een scherpere foto maar ook een groter bestand. Foto tonen - u kunt de foto na het maken weergeven met opties. Sluitergeluid - selecteer een van de drie sluitergeluiden. Raster - u kunt kiezen uit Uit, Kruislings of Trisectie. Geo-Tagging - u kunt ervoor kiezen de EXIF-gegevens van de foto in te schakelen om GPS-gegevens te schrijven. Naar camera - u kunt de interne of de externe camera gebruiken. Met de beeldzoeker leren werken Terug Cameramodus - tik op dit pictogram om naar de cameramodus te gaan. U kunt ook in- of uitzoomen met de toetsen aan de zijkant van de telefoon. Belichting - een video met een laag contrast lijkt mistig, terwijl een video met een hoog contrast veel scherper lijkt. [. . . ] 3 U kunt zien waar het bestand is opgeslagen. Bij afbeeldingen kunt u kiezen uit Weergeven of Ga naar mijn dingen. Breng uw wijzigingen aan in: Bluetooth informatie - hier wordt apparaatinformatie voor Bluetooth weergegeven. Zichtbaarheid telefoon - kies Zichtbaar, Verborgen of 1 minuut zichtbaar. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG GD880 MINI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG GD880 MINI zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag