Gebruiksaanwijzing LG GC-309BV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG GC-309BV. Wij hopen dat dit LG GC-309BV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG GC-309BV te teleladen.


Mode d'emploi LG GC-309BV
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG GC-309BV (11639 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG GC-309BV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GC-309BV GC-309BUU GC-309BVS GC-379BA GC-379BUU De Deuren Omkeren(Option) 16 (4of5stukklen) Om een goede luchtcirculatie rond de koel/vries combinatie te garanderen, zorgt u dat er voldoende ruimte aan de zijkanten als ook aan de bovenkant is en zorg voor een ruimte van minstens 5cm van de muur aan de achterkant. mat humidite BEREIKBAARHEID VAN DE STROOMSTEKKER De ijskast moet zodanig geplaatst worden dat de stroomstekker altijd bereikbaar is om wanneer er een ongeluk gebeurt het snel uit de contactdoos te kunnen treken. 12 De Deuren OmkerenOption) 10 5 7 6 13 12 10 11 15 9 14 8 12 11 Afbeelding A Afbeelding B 13 14 15 GC-309BV GC-309BUU GC-309BVS GC-379BA GC-379BUU Wijnrak 16 Garantiecertificaat Voor dit apparaat verlenen wij een garantie van 24 maanden! Gedurende deze garantieperiode van 24 maanden verplichten wij ons ertoe uw apparaat gratis te herstellen of de vervangingsstukken gratis ter beschikking te stellen bij uw vakhandelaar, indien het niet meer naar behoren functioneert door fabricage- of materiaalfouten. [. . . ] Het is noodzakelijk dat de originele verpakking bewaard wordt, om het apparaat voor herstelling zonder risico op beschadigingen te kunnen transporteren. Om de garantie aan te spreken moet u zich wenden tot uw handelaar of een geautoriseerd servicecenter. Indien delen van deze bepalingen ongeldig zijn, dan gelden ze naar inhoud. De geldigheid van de andere bepalingen wordt hierdoor niet beïnvloed. 1. De garantietermijn begint met de aankoopdatum en duurt 24 maanden. Het begin van de garantie termijn geldt als bevestigd, wanneer de koper het aankoopbewijs (kwitantie/ kassabon) voorlegt samen met de door de verkoper ingevulde en ondertekende garantiekaart. [. . . ] Beschadigingen die het gevolg zijn van transport en ook de verzendings- en verpakkingskosten vallen niet onder deze garantie. P/NO:MFL38580608 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG GC-309BV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG GC-309BV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag