Gebruiksaanwijzing LG GBB62SEHMN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG GBB62SEHMN. Wij hopen dat dit LG GBB62SEHMN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG GBB62SEHMN te teleladen.


Mode d'emploi LG GBB62SEHMN
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG GBB62SEHMN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Forsigtigt en kant for at montere, og monter den anden kant på samme vis. Die Richtlinien sind unterteilt in die Hinweise 'WARNUNG' und 'ACHTUNG', wie nachfolgend beschrieben. Drücken Sie die Taste Fridge oder die Taste Freezer, um die Temperatur anzupassen. Um die Eiswürfel leicht entnehmen zu können, füllen Sie Wasser im Voraus in die Form. [. . . ] snel invriezen instellen Met deze functie kunt u snel grote hoeveelheden ijs of voedsel invriezen. De functie Snel bevriezen wordt automatisch beëindigd na een bepaalde tijd. Met deze functie kunt u snel grote hoeveelheden voedsel koelen, zoals groenten, fruit, etc. De functie Snel koelen wordt automatisch beëindigd na een bepaalde tijd. Deze functie zorgt ervoor dat uw koelkast met vriesvak in de energiebesparingsmodus werkt. Dit is erg handig voor als u op vakantie bent, omdat het energieverbruik minder wordt. Door op de knop Eco Friendly te drukken, wordt de werking ingeschakeld en als u nogmaals op de knop drukt wordt de werking uitgeschakeld. Als de Eco Friendly-modus is ingeschakeld, zullen de andere knoppen niet beschikbaar zijn. Schakel de Eco Friendly-modus uit wanneer u klaar bent, zodat de andere knoppen werken en de koelkast terugkeert naar de vorige temperatuurinstelling. Houd de knop Lock gedurende 3 seconden U moet de Lock-functie uitschakelen voordat Wanneer de temperatuur in de vriezer te hoog wordt door stroomuitval, zal het vriezertemperatuur LED-lampje knipperen en klinkt er een alarm. Druk op de Freezer-knop om het alarm uit te Het lampje niet meer en wordt het alarm automatisch uitgeschakeld. Deze functie werkt: - Wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. - Wanneer er grote hoeveelheden warm Lange tijd openstaat of te vaak open en dicht wordt gedaan. Trek aan de hendel 1 van de waterdispenser om koud water af te tappen. Houd kinderen uit de buurt van de dispenser om te voorkomen deze met de knoppen spelen of deze beschadigen. 5 minuten om het waterverdeelsysteem te reinigen en gooi de eerste paar reeksen ijsblokjes weg. Als u de deur van de vriezer open doet Tijdens het aftappen, zal de watertoevoer stoppen. Als u de deur van de koelkast open doet tijdens het aftappen, zal de watertoevoer worden gepauzeerd. Als de bekerrand klein is, kan er water uit het glas spatten of volledig ernaast lopen. Gebruik een kop met een rand met een diameter van meer dan 68 mm bij het aftappen van water. 2 Vul de watertank met drinkwater en sluit Houd kinderen uit de buurt van de dispensertank. Als het kind de gevulde waterdispensertank laat vallen, kan dit verwondingen veroorzaken. [. . . ] Apparaat met lineaire compressor werd verplaatst tijdens het gebruik. Als de compressor na 3 minuten niet stopt met rammelen, zet dan het apparaat uit en dan weer aan. Uw huishoudtoestel en smartphone zijn niet verbonden met het WiFi-netwerk. Normale functie Indien de zij- of achterkant van het apparaat een kast of wand raakt, kunnen sommige van de normale trillingen hoorbaar zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG GBB62SEHMN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG GBB62SEHMN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag