Gebruiksaanwijzing LG G4 STYLUS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG G4 STYLUS. Wij hopen dat dit LG G4 STYLUS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG G4 STYLUS te teleladen.


Mode d'emploi LG G4 STYLUS
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG G4 STYLUS (13566 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG G4 STYLUS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Com Gebruikershandleiding NEDERLANDS Bepaalde inhoud en afbeeldingen wijken mogelijk af van uw apparaat, afhankelijk van de regio, serviceprovider, softwareversie of de versie van het besturingssysteem die u gebruikt, en kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd. • Gebruik altijd originele LG-accessoires. De meegeleverde items zijn alleen voor dit apparaat ontwikkeld en zijn mogelijk niet compatibel met andere apparaten. € Dit apparaat is vanwege het toetsenbord op het aanraakscherm niet geschikt voor mensen met een visuele handicap. [. . . ] Camera wisselen – tik om te wisselen tussen de cameralens aan de achterzijde en de cameralens aan de voorzijde. Fotomodus – hiermee selecteert u de fotomodus voor de foto. opties – tik op dit pictogram om het menu met camera-instellingen te openen. Galerij – tik hierop om de laatste foto of video te tonen die u hebt opgenomen. OPMERKING • Reinig de beschermende lenskap altijd met een microvezeldoek voordat u foto's neemt. Een lenskap met vlekken van vingers kan leiden tot onscherpe foto's met een "halo"-effect. de geavanceerde instellingen gebruiken Tik in de beeldzoeker van de camera op om de geavanceerde opties te tonen. Tik op elk pictogram om de volgende camera-instellingen aan te passen. Combineert foto's die gemaakt zijn onder verschillende omstandigheden tot één optimale foto om een betere foto te krijgen in situaties met lastige belichting. Hiermee kunt u de grootte van uw foto of video instellen. Hiermee kunt u foto's maken via stemopdrachten. Als deze functie is ingeschakeld, kunt u een foto maken door simpelweg "Cheese", "Smile", "LG" enz. Hiermee kunt u de timer van uw camera instellen. Dit is ideaal als u zelf ook op de foto of video wilt staan. Hiermee kunt u betere foto's maken en betere video's opnemen door een rasterlijn te tonen voor hulp bij het uitlijnen. Stel de opslagruimte in voor uw foto's en video's. Hiermee krijgt u meer informatie over hoe een functie werkt. Met dit pictogram wordt een handleiding getoond. Camera en video 53 Een foto maken 1 Tik op > > . 2 Kader uw onderwerp in op het scherm. 3 Een vierkant rond het onderwerp geeft aan dat de camera is scherpgesteld. Als u een foto hebt gemaakt Tik op de miniatuurweergave op het scherm om de laatstgenomen foto te tonen. [. . . ] Kan ik mijn telefoon opladen met een USBdatakabel zonder het nodige USBstuurprogramma te installeren?Lader Ja, de telefoon wordt opgeladen via de USB-kabel, ongeacht of de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Nadat u een muziekbestand hebt opgeslagen als beltoon, kunt u deze als alarm gebruiken.  oud een nummer ingedrukt in H muziekbestanden een bibliotheeklijst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG G4 STYLUS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG G4 STYLUS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag