Gebruiksaanwijzing LG FH4U2TDH1N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De filterreingiingsindicator van uw wasmachine brandt rood en stopt uw cyclus. Uw wasmachine voert geen afvoer uit. Bij elk gebruik brandt er een lampje en blijft er water in uw apparaat staan. De afvoerslang van uw wasmachine is losgeraakt en u weet niet hoe u deze weer kunt bevestigen. U wilt weten hoe de centrifugecycli van uw machine werken: kunt u tussenliggende spoelingen vermijden en alleen bewaren voor de laatste wascyclus? Kunt u een extra spoeling programmeren? U wilt weten hoeveel centrifugecycli u kunt uitvoeren. U wilt in een halfvolle lading wassen. Raadpleeg de gebruikersshandleiding van uw LG FH4U2TDH1N om uw wasmachine optimaal te gebruiken. Uw apparaat is gestopt tijdens het programma. Ondanks dat u uw wasmachine hebt losgekoppeld en opnieuw hebt aangesloten, start deze niet opnieuw. Uw wasmachine is gestopt en geeft afwisselend F of DL aan: u kunt niet bepalen welke storing het is. De cyclus van uw machine is voltooid, maar uw wasgoed is niet gespoeld, wat erop wijst dat een van de huishoudelijke apparaten defect is. Los de storingen van uw wasmachine op door de handleiding van uw LG FH4U2TDH1N te lezen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG FH4U2TDH1N. Wij hopen dat dit LG FH4U2TDH1N handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG FH4U2TDH1N te teleladen.


Mode d'emploi LG FH4U2TDH1N

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG FH4U2TDH1N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG FH4U2TDH1N zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag