Gebruiksaanwijzing LG FH48T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De trommel van uw wasmachine wordt leeggemaakt, maar het centrifugeren wordt niet gedaan omdat de kleding vol water zit. Of het centrifugeren in het enkele programma werkt normaal, maar wanneer de trommel vol kleding zit, draait hij langzaam. Raadpleeg de handleiding van uw LG FH48T om te weten wat u moet doen als de centriffugefase helemaal niet werkt. U zult ook weten wat u moet doen als het centrifugeren daarentegen werkt, maar lijkt vast te zitten wanneer de trommel vol is. U moet een apart spoel-centirfugeprogramma starten zodat uw wasmachine een cyclus correct kan voltooien. Uw machine neemt geen wasverzachter op tijdens het spoelen, hoewel u denkt dat u het op de juiste plaats hebt gedaan. De handleiding van uw LG FH48T zal u helpen uw wasmachine te repareren als deze meerdere keren opnieuw moet worden gestart om een volledige cyclus uit te voeren. U wordt ook uitgelegd wat u moet doen als de wasverzachter in uw machine achterblijft na het spoelen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG FH48T. Wij hopen dat dit LG FH48T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG FH48T te teleladen.


Mode d'emploi LG FH48T

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG FH48T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG FH48T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag