Gebruiksaanwijzing LG FH47T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw wasmachine is instabiel tijdens het centrifugeren. U heeft gemerkt dat de trommel van uw wasmachine, die normaal gesproken een van de meest robuuste onderdelen is, niet meer goed draait terwijl uw programma normaal lijkt te verlopen. Er is een metalen voorwerp in de kuip van uw wasmachine terechttgekomen en u wilt dit verwijderen. De riem van uw apparaat is in goede staat en toch merkt u dat de trommel niet meer draait. De gebruikasanwijzing van uw LG FH47T zal u meer informatie geven over het dagelijkse onderhoud van uw wasmachine en de stappen die u moet volgen om verschillende storingen op te lossen. Uw wasmachine stopt enkele minuten na het starten van de cyclus en geeft de foutmelding C1 weer. De C1 en C2 lampjes van uw wasmachine knipperen, waardoor u de machine niet kunt openen. In de handleiding van de LG FH47T vindt u alle informatie over de betekenis van deze meldingen en de oplossing om ze op te lossen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG FH47T. Wij hopen dat dit LG FH47T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG FH47T te teleladen.


Mode d'emploi LG FH47T

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG FH47T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG FH47T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag