Gebruiksaanwijzing LG F4WV4A9S0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F4WV4A9S0. Wij hopen dat dit LG F4WV4A9S0 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F4WV4A9S0 te teleladen.


LG F4WV4A9S0 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2305 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG F4WV4A9S0

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Richtlinien sind in die Hinweise 'WARNUNG' und 'ACHTUNG', wie nachfolgend beschrieben, unterteilt. [. . . ] Um die zusätzlichen Funktionen zu verwenden, halten Sie die entsprechende Taste 3 Sekunden lang gedrückt. Wählen Sie die korrekte Waschtemperatur und Schleuderdrehzahl für die gewünschten Programme. Sie können die zusätzlichen Optionen und Funktionen verwenden, um die Programme anzupassen. 3 Drücken Sie die Taste Zeitverzögerung, um die Um die Funktion abzubrechen, drücken Sie die An-/Aus-Taste. 4 Schließen Sie die Tür und drücken Sie die Taste Drücken Sie die Taste Schleudern wiederholt, um die Geschwindigkeitsstufe zu ändern. 3 Drücken Sie die Taste Schleudern, um die Während des Waschens abwechselnd CL und die verbleibende Zeit angezeigt, während die Kindersicherung aktiviert ist. [. . . ] Die Trommel kann während bestimmter Programme vorübergehend stoppen, [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F4WV4A9S0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F4WV4A9S0 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag