Gebruiksaanwijzing LG F4WM10TWIN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F4WM10TWIN. Wij hopen dat dit LG F4WM10TWIN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F4WM10TWIN te teleladen.


Mode d'emploi LG F4WM10TWIN
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG F4WM10TWIN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Richtlinien sind unterteilt in die Hinweise 'WARNUNG' und 'ACHTUNG', wie nachfolgend beschrieben. [. . . ] Drücken Sie die Taste An/Aus, um die Waschmaschine einzuschalten. Die Funktionen mit Dampf verbessern die Waschleistung bei niedrigem Energieverbrauch. 3 Betätigen Sie die Schaltfläche Zeitverzögerung und stellen Sie die geschätzte Endzeit ein. Um die Funktion "Startzeitvorwahl" abzubrechen, müssen Sie die Taste "An/Aus" drücken. 2 Für die Option Dampfwäsche wählen Sie die Dampfprogramme. 1 Drücken Sie die Taste Wäsche nachlegen, wenn die LED-Leuchte eingeschaltet ist. 2 Geben Sie die Wäsche in die Trommel. 3 Halten Sie die Taste Fernstart 3 Sekunden lang gedrückt, um die Funktion Fernstart zu aktivieren. [. . . ] Schließen Sie die Tür und drücken Sie die Taste Start/ Pause. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F4WM10TWIN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F4WM10TWIN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag