Gebruiksaanwijzing LG F4J5TN3W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw machine geeft de code F31 of -- weer en u kunt de deur niet meer openen. Wanneer u een programma wilt starten, werkt dit niet en blijven de centrifuge- en start/puaze-lampjes branden, waarna ze knipperen met een geluidsssignaal op de achtergrond. Uw scherm is geblokkeerd op een lopend programma en er knippert een sleutel. Uw machine voltooit de droogcyclus niet en er verschijnt een foutmelding. Raadpleeg de handleiding van uw LG F4J5TN3W voor problemen met de cyclus van uw machine. Uw machine geeft de foutcode E18 of E19 weer. Uw machine start niet en geeft op het scherm END weer met een sleutel ernaast. Uw machine blijft een minuut vastzitten vóór het spoelen bij wasbeurten op 30 of 40°, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het huishoudelijk apparaat defect is. Uw volle trommel stopt tijdens het wassen en er knippert een sleutel op het scherm en --- wordt weergegeven. Met behulp van de handleiding van uw LG F4J5TN3W kunt u problemen met de trommel van uw machine oplossen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F4J5TN3W. Wij hopen dat dit LG F4J5TN3W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F4J5TN3W te teleladen.


Mode d'emploi LG F4J5TN3W

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F4J5TN3W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F4J5TN3W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag