Gebruiksaanwijzing LG F14WD96TH2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F14WD96TH2. Wij hopen dat dit LG F14WD96TH2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F14WD96TH2 te teleladen.


Mode d'emploi LG F14WD96TH2
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG F14WD96TH2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Richtlinien sind unterteilt in die Hinweise 'WARNUNG' und 'ACHTUNG', wie nachfolgend beschrieben. [. . . ] Drücken Sie die Taste An/Aus, um die Waschmaschine einzuschalten. Wählen Sie die maximal auswählbare Schleuderdrehzahl des Waschprogramms, um die entsprechenden Ergebnisse beim Trocknen zu erreichen. 3 Drücken Sie die Taste Zeitverzögerung, um die gewünschte Zeit einzustellen. Um die Funktion abzubrechen, müssen Sie die Taste , , An/Aus" drücken. Die Funktionen mit Dampf verbessern die Waschleistung bei niedrigem Energieverbrauch. Für die Art der Wäsche, die gewaschen werden soll. 1 Drücken Sie die Taste Wäsche nachlegen, wenn die LED-Leuchte eingeschaltet ist. 2 Drücken Sie die Taste Schleudern, um die gewünschte Schleuderdrehzahl auszuwählen. [. . . ] Schließen Sie die Tür und drücken Sie die Taste Start/Pause. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F14WD96TH2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F14WD96TH2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag