Gebruiksaanwijzing LG F14A8JDS2H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F14A8JDS2H. Wij hopen dat dit LG F14A8JDS2H handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F14A8JDS2H te teleladen.


Mode d'emploi LG F14A8JDS2H
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG F14A8JDS2H

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Wäsche sortieren und die Wäschestücke in die Trommel laden. [. . . ] 2 Beladen Sie die Trommel mit Wäsche und schließen Sie die Tür. Verwenden Sie dann die Waschmittelmenge, die für weiches Wasser erforderlich ist. Drücken Sie die Taste An/Aus, um die Auf der Anzeige werden die Einstellungen, die 3 Drücken Sie die Taste Startzeitvorwahl und stellen Sie die gewünschte Zeit ein. Die Funktionen mit Dampf verbessern die Waschleistung bei niedrigem Energieverbrauch. 2 Für die Option Steam Wash wählen Sie die Dampfprogramme. Wählen Sie die geeignete Wassertemperatur für die 2 Drücken Sie die Taste Schleudern, um die 4 Schalten Sie die Waschmaschine ein und drücken Sie anschließend 3 Sekunden lang die Taste Trommelreinigung. [. . . ] Schließen Sie die Tür und drücken Sie die Taste Start/Pause. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F14A8JDS2H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F14A8JDS2H zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag