Gebruiksaanwijzing LG F14A8JDH2NH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F14A8JDH2NH. Wij hopen dat dit LG F14A8JDH2NH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F14A8JDH2NH te teleladen.


Mode d'emploi LG F14A8JDH2NH
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG F14A8JDH2NH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Wäsche sortieren und die Wäschestücke in die Trommel laden. [. . . ] Verwenden Sie dann die Waschmittelmenge, die für weiches Wasser erforderlich ist. Drücken Sie die Taste An/Aus, um die Auf der Anzeige werden die Einstellungen, die Wählen Sie die maximal auswählbare Schleuderdrehzahl des Waschprogramms, um die entsprechenden 3 Drücken Sie die Taste Startzeitvorwahl und stellen Sie die gewünschte Zeit ein. Die Funktionen Dampf Waschen verbessern die Waschleistung bei niedrigem Energieverbrauch. 2 Für die Option Dampf Waschen wählen Sie die Dampfprogramme. Wählen Sie die geeignete Wassertemperatur für die 2 Drücken Sie die Taste Schleudern, um die gewünschte Schleuderdrehzahl auszuwählen. 4 Schalten Sie die Waschmaschine ein und drücken Sie anschließend 3 Sekunden lang die Taste Trommelreinigung. [. . . ] Schließen Sie die Tür und drücken Sie die Taste Start/Pause. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F14A8JDH2NH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F14A8JDH2NH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag