Gebruiksaanwijzing LG F149T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De startknop van uw wasmachine knippert rood en er is geen bediening mogelijk. U hebt per ongeluk uw machine geblokkeerd. Er verschijnt een hangslot en er gebeurt niets. U kunt uw machine niet starten, wanneer u op de knipperende startknop drukt, begint een ander lampje te knipperen dat een vak met een slot voorstelt en er gebeurt niets. Om te begrijpen wat u moet doen wanneer deze melding verschijnt, raadpleegt u de handleiding van de LG F149T. U wilt het filter van uw apparaat reinigen, maar u kunt het niet verwijderen, alsof er een veer het tegenhoudt. Uw wasmachine gaat niet meer aan, de stroomtoevoer is in orde, maar er is geen mogelijkheid om de lampjes of de timer aan te zetten. Uw apparaat blijft vastzitten op 3 minuten terwijl het programma is afgelopen en de cyclus eindigt nooit. Raadpleeg de gebruikesrhandleiding van uw LG F149T om te weten hoe u het filter kunt reinigen, een opstarttprobleem kunt identificeren of een probleem met onderbroken cyclus kunt oplossen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F149T. Wij hopen dat dit LG F149T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F149T te teleladen.


Mode d'emploi LG F149T

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F149T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F149T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag