Gebruiksaanwijzing LG F1480TDSP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw wasmachine maakt alleen het wasgoed nat en centrifugeert, maar wast niet. Het waterinllaatlampje brandt, en direct daarna begint het spoellampje te knipperen, zonder dat de wasfase wordt doorlopen. Of aan het einde van een normaal programma, als u de machine niet meteen uitzet, begint er een nieuwe wasfase. Raadpleeg de handleiding van uw LG F1480TDSP om te weten wat u moet doen als uw cycli beperkt zijn tot vullen en centrifugeren. U leert ook wat u moet doen als uw wasmachine weer in werking treedt als u het wasgoed niet direct na het programma verwijdert. U heeft het gevoel dat er iets de trommel van uw wasmachine blokkeert. U wilt toegang hebben tot het interieur om dit te controleren. U gaat verhuizen en wilt weten welke voorzorgmsaatregelen u moet nemen voor het vervoer van uw machine. De technische handleiding van uw LG F1480TDSP zal u helpen om elk voorwerp te verwijderen dat mogelijk in de trommel is terechtgekomen en voorkomt dat deze draait. U krijgt ook uitleg over hoe u uw apparaat het beste kunt vervoeren om beschadiging te voorkomen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F1480TDSP. Wij hopen dat dit LG F1480TDSP handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F1480TDSP te teleladen.


Mode d'emploi LG F1480TDSP

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F1480TDSP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F1480TDSP zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag