Gebruiksaanwijzing LG F1412KG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U wilt de kenmerken van elke wascyclus kennen, de duur, het maximale gewicht van de was en andere informatie. Uw wasmachine begon te piepen, de melding EFO verscheen en u kunt de betekenis van deze foutmelding niet vinden. Het is niet mogelijk om de kinderebveiliging uit te schakelen. Het synthetische programma start niet, het indicattielampje knippert maar de machine start niet. Om te weten hoe uw LG F1412KG werkt, leest u de handleiding van uw wasmachine. Hierin vindt u een lijst met foutmeldingen en hun betekenis. U weet niet hoe uw wasmachine werkt. Na het starten kunt u een cyclus niet meer stoppen of wijzigen tijdens het wassen. De trommel maakt een vreemd geluid. Het afvoeren gebeurt niet meer automatisch. Er verschijnen foutmeldingen die u niet begrijpt. Begrijp de oorzaak van een plotselinge stop van het wassen door naar de handleiding van uw LG F1412KG te kijken.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG F1412KG. Wij hopen dat dit LG F1412KG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG F1412KG te teleladen.


Mode d'emploi LG F1412KG

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG F1412KG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG F1412KG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag