Gebruiksaanwijzing LG C3380

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG C3380. Wij hopen dat dit LG C3380 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG C3380 te teleladen.


Mode d'emploi LG C3380
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG C3380 (5220 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG C3380

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1) Lockern Sie die Schrauben der Scharnierabdeckung und entfernen Sie die Abdeckung. Die Höhe kann zwar nicht über die Einstellschrauben angepasst werden, Sie können jedoch die mitgelieferte transparente Unterlegscheibe das Scharnier legen. Nehmen Sie die niedrigere Tür heraus und lösen Sie mit einem Kreuzschlitzschraubenzieher (+) die Schraube des unteren Scharniers, wie in Abbildung (1) gezeigt. Legen Sie nun die transparente Unterlegscheibe zwischen das untere Scharnier und die unterste Halterung und ziehen Sie die Befestigungsschraube wieder fest, wie in Abbildung (2) gezeigt. [. . . ] Als u het te dicht bij de opening houdt, dan kan het beletten dat het ijs uit het toestel valt. U kan in de huisbar komen zonder de koelkastdeur te openen, zodat elektriciteit wordt bespaard. De binnenverlichting van de koelkast gaat aan wanneer het deurtje van de huisbar wordt geopend. Zo kan u gemakkelijk zien wat er zich in dit vak bevindt. Gebruik de opengeklapte huisbardeur nooit als snijplank en beschadig ze niet met scherpe voorwerpen. Leun er nooit op en druk ze niet naar beneden. De huisbar zal niet correct werken zonder dit deksel. Plaats geen zware voorwerpen op de huisbardeur en laat er geen kinderen aan hangen Er bestaat niet alleen gevaar voor beschadiging van de deur, maar ook voor verwonding van de kinderen. U kunt grotere zaken zoals bijvoorbeeld grote pakken vruchtensap of flessen bewaren door eenvoudigweg de voorste helft van de plank onder de achterste helft te schuiven. Trek naar u toe om weer een volledige plank te verkrijgen. In deze wijnflessenhouder kunnen flessen langs de zijkant liggend worden bewaard. Vervolgens licht u lichtjes de bak van de Wonderzone op, drukt hem even naar binnen en trekt hem eruit . Leg de bak van de Wonderzone op de schuifrails en schuif hem voorzichtig naar binnen . Raadgevingen voor het bewaren van voedsel De juiste plaats voor het voedsel Voor het bewaren van klein voedsel, zoals broodjes, snacks, enz. Voor het bewaren van diverse soorten ingevroren voedsel, zoals vlees, vis, roomijs, diepvriessnacks, enz. voor het bewaren van kleine verpakkingen diepvriesvoedsel. Hier stijgt de temperatuur bij het openen van de deur. Deze rekken zijn dus niet geschikt voor het langdurig bewaren van producten zoals b. Voor het bewaren van vlees, vis, kip enz. Voor het bewaren van zuivelproducten, zoals boter, kaas, enz. U kan dit bakje op de meest geschikte plaats zetten. Voor het bewaren van bereide schotels en ander voedsel, op voldoende afstand van elkaar. [. . . ] tap 7 glazen water om de voorraad te verversen. Tap nogmaals 7 glazen om het reservoir volledig uit te spoelen. Sluit het toestel aan op de koudwaterleiding die water levert aan de kraan van de keuken. Het toestel is niet met de juiste koudwaterleiding verbonden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG C3380

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG C3380 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag