Gebruiksaanwijzing LG BP740

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG BP740. Wij hopen dat dit LG BP740 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG BP740 te teleladen.


LG BP740 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7106 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG BP740 (7128 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG BP740

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wählen Sie mit den Tasten w/s die Option [ANZEIGE] und drücken Sie die Taste d, um in das Unterverzeichnis zu gelangen. [. . . ] Wählen Sie die Option [Dynamisch], um die IPAdresse automatisch zu beziehen. Markieren Sie die Option [OK] und drücken Sie Rad (a), um die Netzwerkverbindung herzustellen. Wählen Sie die Option [Dynamisch], um die IPAdresse automatisch zu beziehen. Systemeinstellungen 25 Das Menü [ANZEIGE] Bildformat Wählen Sie die für das Bildformat des Fernsehers die geeignete Einstellung. C [Option] - Zeigt die Einstellungsoptionen für die Diashow an. Drücken Sie die Taste a/d, um die Wiedergabe um 60 Sekunden vor oder zurück zu springen. [. . . ] Wählen Sie die Option [Standard] und drücken Sie Rad (a), um die Bildeinstellungen zurückzusetzen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG BP740

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG BP740 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag