Gebruiksaanwijzing LG BD-660

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG BD-660. Wij hopen dat dit LG BD-660 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG BD-660 te teleladen.


Mode d'emploi LG BD-660
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG BD660 (4899 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG BD-660

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wählen Sie mit den Tasten W/S die Option [ANZEIGE] und drücken Sie die Taste D um in das Unterverzeichnis zu gelangen. [. . . ] 4 Bedienung Um die Suche nach verfügbaren MedienServern zu wiederholen, drücken Sie die grüne Taste (G). Um die Wiedergabegeschwindigkeit zu ändern, drücken Sie mehrmals die Taste c bzw. Drücken Sie die gelbe Taste (Y), um die normale Bildgröße anzuzeigen. Wählen Sie über die Nummerntasten die gewünschte Markierungsnummer aus. Drücken Sie die Taste A/D, um die Wiedergabe 15 Sekunden vor oder zurück zu springen. Drücken Sie die Taste S, um die gewünschte Markierungsnummer zu markieren. Drücken Sie die Taste S um die gewünschte Markierungsnummer zu markieren. Drücken Sie die Taste CLEAR, um die markierte Szene im Suchmenü zu löschen. [. . . ] Klicken Sie auf die Schaltfläche [Exit], um die Installation zu abzuschließen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG BD-660

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG BD-660 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag