Gebruiksaanwijzing LG ARNU76GB8A2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG ARNU76GB8A2. Wij hopen dat dit LG ARNU76GB8A2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG ARNU76GB8A2 te teleladen.


LG ARNU76GB8A2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11892 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG ARNU76GB8A2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Manual do Proprietário 11 Nota 12 Unidade Interna HANDLEIDING AIR CONDITIONER Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de set gaat bedienen en bewaar de handleiding voor later gebruik. 11 Noteer hier de naam en de nummers van het model en de serie: Model nr. Deze gegevens staan op een label aan de zijkant van elk apparaat. Naam van de dealer Datum van aankoop ■ Niet uw ontvangstbewijs en/of de aankoopnota op deze pagina vast voor het geval u deze in verband met een aanspraak op garantie moet overleggen. [. . . ] • Daardoor kunt u schokgevaar voorkomen. Zorg ervoor dat niemand op het buitenelement kan trappen of erover vallen. € De airco-installatie kan door een te laag koelmiddelniveau beschadigd worden. Installeer het aircosysteem niet op plaatsen waar het geluid of warme lucht van het buitenelement omwonenden kan hinderen. € Door een slechte aansluiting kunnen waterlekken ontstaan. Het apparaat moet altijd door minimaal twee personen getild en verplaatst worden. • Daardoor wordt persoonlijk letsel voorkomen. Houd het aircosysteem altijd horizontaal – ook tijdens installatiewerkzaamheden. • Daardoor voorkomt u trillingen en lekken. Installeer het aircosysteem niet waar het rechtstreeks blootstaat aan wind uit zee (zoutinwerking). • Daardoor wordt corrosie van het aircosysteem voorkomen. Door toenemende corrosievorming op de condensor en de verdampervinnen gaat het aircosysteem steeds slechter werken. blokkeer de luchtinlaat of luchtuitlaat niet. – Bediening Stel uw huid (en die van andere kamersbewoners) niet langdurig aan koude lucht bloot. Reinig het aircosysteem altijd met een zachte doek. Breng het filter altijd voorzichtig aan. Reinig het filter minstens elke veertien dagen of vaker als het nodig is. • Een vuil filter vermindert de efficiëntie van het aircosysteem en kan storingen storing of beschadigingen van het systeem veroorzaken. Ga bij het reinigen of controleren van het systeem altijd op een stevige stoel of ladder staan. € Wees voorzichtig en zorg ervoor dat u niet valt. Gebruik het aircosysteem niet voor speciale toepassingen als voedselconservering, de instandhouding van kunstwerken e. Het is een aircosysteem voor de gemiddelde consument, niet een precisiekoelsysteem. [. . . ] Deze kan op de zijkant van het binnenelement zijn aangesloten. Gebruikstips Laat de ruimte niet te koud worden. Dit is slecht voor de gezondheid en een verspilling van elektrische energie. Houd de temperatuur in de ruimte constant. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG ARNU76GB8A2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG ARNU76GB8A2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag