Gebruiksaanwijzing LG 32LH500D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG 32LH500D. Wij hopen dat dit LG 32LH500D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG 32LH500D te teleladen.


Mode d'emploi LG 32LH500D
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG 32LH500D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €  Puede que las funciones de CI (Interfaz común) no sean posibles, en función de las circunstancias de emisión del país. €  16:9: Passt die Bilder an die Breite des Bildschirms an. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u uw TV in gebruik neemt en bewaar de handleiding voor later gebruik. Com Productnummer: COV33592901 Gedrukt in Polen Veiligheidsinstructies Lees deze veiligheidsmaatregelen zorgvuldig door voordat u het product gebruikt. [. . . ] We raden aan om een muurbevestigingssteun van LG te gebruiken. de LG muurbevestigingssteun kan eenvoudig worden verplaatst en rondom de kabels worden bevestigd. Wanneer u niet de muurbevestigingssteun van LG gebruikt, gebruik dan een muurbevestigingssteun waarbij het apparaat goed aan de muur wordt bevestigd met genoeg ruimte om externe apparaten aan te sluiten. Sluit eerst de kabels aan voordat u de muurbevestigingssteun aan de muur monteert. 10 cm 10 cm 10 cm 10 cm 10 cm 2 Sluit het netsnoer aan op een stopcontact. ATTENTIE •  Plaats de TV niet op of nabij warmtebronnen omdat hierdoor brand of andere schade kan ontstaan. 10 cm 10 cm 10 cm 10 cm De TV aan een muur bevestigen (Deze functie is niet op alle modellen beschikbaar. ) Gebruik schroeven en een muurbevestigingssteun die voldoen aan de VESA-norm. de standaardafmetingen voor muurbevestigingssets worden beschreven in de onderstaande tabellen. NEDERLANDS Afzonderlijk aan te schaffen (muurbevestigingssteun) Model VESA (mm) (A x B) 1 Bevestig de oogbouten of de TV-steunen met schroeven aan de achterkant van de TV. €  Als in de gaten voor de oogbouten andere bouten zijn geplaatst, verwijdert u deze eerst. 2 Monteer de muurbeugels met bouten aan de muur. Lijn de positie van de muursteunen uit met de oogbouten op de achterkant van de TV. 3 Gebruik een stevig touw om de oogbouten en muursteunen aan elkaar te bevestigen. Zorg ervoor dat het touw horizontaal loopt aan het platte oppervlak. ATTENTIE •  Zorg ervoor dat kinderen niet op de TV klimmen of eraan gaan hangen. OPMERKING •  Gebruik een platform dat of kast die sterk en groot genoeg is om de TV veilig te dragen. •  Beugels , bouten en touwen zijn niet bijgeleverd. U kunt additionele accessories bij uw locale dealer verkrijgen. ATTENTIE •  Koppel eerst de stroom los en plaats of monteer daarna de TV. Als u dat niet doet, kunt u een elektrische schok krijgen. €  Draai de schroeven stevig vast om te voorkomen dat de TV naar voren kantelt. [. . . ] Waarschuwing over het gebruik van USB-opslagapparaten •  Als het USB-apparaat een ingebouwd automatisch herkenningsprogramma heeft of zijn eigen driver gebruikt, werkt het mogelijk niet. €  Sommige USB-apparaten werken mogelijk niet of niet goed. €  Gebruik alleen USB-opslagapparaten die geformatteerd zijn met het Windows FAT32- of NTFS-bestandssysteem. €  Voor externe USB HDD's wordt aanbevolen om apparaten met een nominale spanning van minder dan 5 V en een nominale stroom van minder dan 500 mA te gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG 32LH500D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG 32LH500D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag