Gebruiksaanwijzing LG 32LF510B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG 32LF510B. Wij hopen dat dit LG 32LF510B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG 32LF510B te teleladen.


Mode d'emploi LG 32LF510B
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG 32LF510B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Einstellung findet nur die Programme, die aktuell gesendet werden. El nombre de modelo o su diseño pueden cambiar en función de la actualización de las funciones del producto, las circunstancias o las políticas del fabricante. 20 GEBRUIKERSHANDLEIDING Veiligheid en referentie LED TV* * De LG LED-TV heeft een LCD-scherm met LEDachtergrondverlichting. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat bedient en bewaar de handleiding op een veilige plek zodat u deze in de toekomst kunt raadplegen. [. . . ] aTTENTIE Voorkom te allen tijde dat u het scherm aanraakt , aangezien hierdoor het scherm beschadigd kan raken. Verplaats de TV niet door deze vast te houden aan de kabelhouders. De kabelhouders kunnen afbreken, waardoor letsel en beschadiging van de TV kunnen worden veroorzaakt. Als de TV is ingeschakeld, drukt u één keer op de joystickknop en houdt u deze een paar seconden ingedrukt. Uitschakelen (Als de knop Menu op het scherm wordt weergegeven, kunt u het Menu verlaten door de joystickknop ingedrukt te houden. ) Als u de joystickknop naar links Volumeregeling of naar rechts duwt, kunt u het volume naar wens aanpassen. Als u de joystickknop naar boven of naar beneden duwt, kunt u Kanaalregeling door opgeslagen TV-zenders schakelen. het menu aanpassen Als de TV is ingeschakeld , drukt u één keer op de joystickknop. Door de joystickknop naar boven, beneden, links of rechts te bewegen, kunt u onderdelen in het menu aanpassen. Hiermee wist u alle schermmenu’s en keert u terug naar TV-kijken. Hiermee hebt u toegang tot het hoofdmenu. 10 OPMERKING Druk niet op de joystickknop als u deze naar boven, beneden, links of rechts beweegt. Als u op de joystickknop drukt, kunt u het volume en opgeslagen programma’s niet aanpassen. De TV aan een muur bevestigen (Deze functie is niet op alle modellen beschikbaar. ) Op een tafelblad plaatsen (Uw TV kan afwijken van de getoonde afbeelding. ) 1 Til de TV op, kantel deze rechtop en zet de TV op het tafelblad. Laat een ruimte vrij van (minimaal) 10 cm vanaf de muur voor een goede ventilatie. 1 Bevestig de oogbouten of de TV-steunen met schroeven aan de achterkant van de TV. Als in de gaten voor de oogbouten andere bouten zijn geplaatst, verwijdert u deze eerst. 2 Monteer de muurbeugels met bouten aan de muur. Lijn de positie van de muursteunen uit met de oogbouten op de achterkant van de TV. 3 Gebruik een stevig touw om de oogbouten en muursteunen aan elkaar te bevestigen. [. . . ] Sommige USB-opslagapparaten werken mogelijk niet op de juiste wijze of helemaal niet. Gebruik alleen USB-opslagapparaten die zijn geformatteerd met het bestandssysteem Windows FAT32 of NTFS. Voor externe USB-HDD’s bevelen we u aan om apparaten te gebruiken met een nominale spanning van minder dan 5 V en een nominale stroom van minder dan 500 mA. We bevelen u aan om USB-geheugensticks met een capaciteit van 32 GB of minder en USB-HDD’s met een capaciteit van 2 TB of minder te gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG 32LF510B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG 32LF510B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag