Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK SPIDER-MAN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK SPIDER-MAN. Wij hopen dat dit LEXIBOOK SPIDER-MAN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK SPIDER-MAN te teleladen.


LEXIBOOK SPIDER-MAN : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1098 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK SPIDER-MAN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Instale 4 pilas de 1, 5 V de tipo AA (no incluidas) observando las indicaciones de polaridad que se muestran en el interior del compartimento de las pilas. RADIO OFF / ON / VOLUME knop: Draai aan de knop om de radio aan of uit te zetten en om het volume te verhogen of te verlagen. RESET knop: Reset de radiofrequentie zodat u kunt scannen naar kanalen vanaf het begin. [. . . ] Indien er zich een abnormale functie voordoet, stel het toestel opnieuw in of verwijder en verbind opnieuw de batterijen. 33 NEDERLANDS Installatie Het apparaat uitpakken Controleer of de volgende onderdelen aanwezig zijn tijdens het uitpakken: 1 x Radio-alarmklok met projector 1 x gebruiksaanwijzing WAARSCHUWING: Al het verpakkingsmateriaal zoals plakband, plastic vellen, draadklemmen en labels die niet deel uitmaken van dit apparaat dienen weggegooid te worden. TIP: Druk op ADJUST en houd deze ingedrukt om snel door de waarden te scrollen. Om de datum en alarmtijd te bekijken: In de klokmodus, druk op ADJUST en houd deze ingedrukt om de datum te controleren of druk op SET en houd deze ingedrukt om de alarmtijd de controleren. Als het alarm afgaat, druk op ADJUST om het alarm gedurende 5 minuten te onderbreken of druk op SET om het alarm uit te zetten. Om het alarm in of uit te schakelen: In de klokmodus, druk tegelijkertijd op SET en ADJUST is ingeschakeld. Draai de RADIO OFF / OFF / VOLUME knop naar rechts om de radio aan te zetten en het volume te verhogen. Druk op RESET als u wilt zoeken naar kanalen vanaf het begin van het frequentiebereik. Rol de radio-antenne volledig uit en verplaats deze om de positie te vinden waar de ontvangst het beste is. Draai de RADIO OFF / ON / VOLUME knop naar links om het volume te verlagen en de radio uit te zetten. technische gegevens FM-tuner Gewicht Afmetingen Batterijen 87. 5 – 108MHZ H64 x B191 x D135mm 4 x AA 1, 5V Onderhoud Maak de buitenlaag van uw apparaat schoon met een stofdoek en onderhoud het als een meubelstuk. Maak de buitenkant van het apparaat schoon met een zachte, schone doek licht bevochtigd in lauw water. Gebruik milde zeep en een licht bevochtigde doek om het frontpaneel schoon te maken. [. . . ] OPMERKING: Bewaar deze gebruiksaanwijzing, het bevat belangrijke informatie. Milieubescherming Ongewenste elektrische apparaten kunnen hergebruikt worden en dienen niet met het normaal huishoudelijk afval weggegooid te worden. Help bij de bescherming van natuurlijke hulpbronnen en het milieu door dit apparaat bij een inzamelcentrum in te leveren (indien beschikbaar). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK SPIDER-MAN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK SPIDER-MAN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag