Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RPB525

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RPB525. Wij hopen dat dit LEXIBOOK RPB525 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RPB525 te teleladen.


LEXIBOOK RPB525 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6157 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK RPB525

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] voor de gedetailleerde instructies en waarschuwingen is het aanbevolen om de volledige handleiding te lezen. 1 Plaats de 2 batterijen van het type LR6 (niet geleverd) in het batterijgedeelte achteraan het strijkijzer met behulp van een schroevendraaier. Wanneer het strijkijzer is uitgeschakeld, draai je het wieltje een kwart naar het stoomsymbool, en het licht gaat aan. [. . . ] Wanneer het strijkijzer is uitgeschakeld, draai je het wieltje een kwart naar het stoomsymbool, en het licht gaat aan. De volgende stand (muzieknoot) laat je toe om naar melodieën te luisteren. In de modus `Aan/stoom', druk je op de stoomknop om het stoomgeluid weer te geven. Druk op de knop sproeier, en je ziet het water uit het apparaat sproeien. Onze passie bij Lexibook Junior is speelgoed ontwerpen dat de kinderen aanspreekt en hun verbeelding zonder grenzen voedt. Met ons nieuw assortiment, Barbie Pretend, kunnen de meisjes zich gedragen als echte volwassenen door de dagelijkse routine van het leven van een volwassene te interpreteren. Deze vorm van uiten, draagt bij aan de motorische, zintuiglijke, cognitieve, emotionele en taalkundige ontwikkeling van kleine meisjes. Wanneer het geluid verzwakt of het spel niet reageert, vervang dan de batterijen. WAARSCHUWING: Indien het toestel niet goed werkt of een electrostatische schok ondergaat, moet je het toestel uitzetten en daarna opnieuw aanzetten. Indien dit het probleem niet verhelpt, neem dan de batterijen eruit en steek ze er daarna opnieuw in. OPMERKING: gelieve deze handleiding te bewaren aangezien het belangrijke informatie bevat. Voor alle herstellingen tijdens de garantie of naverkoopsdienst, moet je je richten tot de verkoper met een aankoopbewijs. Onze garantie geldt voor al het materiaal en de montage van de fabrikant, exclusief alle schade veroorzaakt door het niet repsecteren van onze gebruiksaanwijzing ( zoals uit elkaar halen, blootstellen aan hitte of vochtigheid. Wij raden aan de verpakking te bewaren voor enige referentie in de toekomst. [. . . ] Onze garantie geldt voor al het materiaal en de montage van de fabrikant, exclusief alle schade veroorzaakt door het niet repsecteren van onze gebruiksaanwijzing ( zoals uit elkaar halen, blootstellen aan hitte of vochtigheid. Wij raden aan de verpakking te bewaren voor enige referentie in de toekomst. In onze poging voor constante verbetering, is het mogelijk dat kleuren en details van dit product lichtjes verschillen van deze op de verpakking. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK RPB525

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK RPB525 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag