Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RP500TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RP500TS. Wij hopen dat dit LEXIBOOK RP500TS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RP500TS te teleladen.


LEXIBOOK RP500TS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1389 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK RP500TS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Botón "SCAN": permite efectuar una búsqueda por las bandas de frecuencia para encontrar las emisoras de radio disponibles. Instale 4 pilas de 1, 5 V de tipo LR6/AA (no incluidas) observando las indicaciones de polaridad que se muestran en el interior del compartimento de las pilas. [. . . ] Als het apparaat niet naar behoren werkt, druk op de RESET knop of haal de batterijen uit en plaats deze dan opnieuw. Het apparaat uitpakken Controleer tijdens het uitpakken of de volgende onderdelen aanwezig zijn: 1 x Toy Story radio-alarmklok met projector 1 x gebruiksaanwijzing WAARSCHUWING: Alle verpakkingsmateriaal, zoals kleefband, plastic vellen, koorden en labels vormen geen onderdeel van dit speelgoed en dienen verwijderd te worden. TIP: Druk op ADJUST en houd deze ingedrukt om snel door de waarden te scrollen. Om de datum en alarmtijd te bekijken: In de klokmodus, druk op ADJUST en houd deze ingedrukt om de datum te controleren of druk op SET en houd deze ingedrukt om de alarmtijd de controleren. Als het alarm afgaat, druk op ADJUST om het alarm gedurende 5 minuten te onderbreken of druk op SET om het alarm uit te zetten. Om het alarm in of uit te schakelen: In de klokmodus, druk tegelijkertijd op SET en ADJUST. Draai de RADIO OFF / ON / VOLUME knop naar rechts om de radio aan te zetten en het volume te verhogen. Druk op RESET als u wilt zoeken naar kanalen vanaf het begin van het frequentiebereik. Rol de radio-antenne volledig uit en beweeg deze om de positie te vinden waar de ontvangst het beste is. Draai de RADIO OFF / ON / VOLUME knop naar links om het volume te verlagen en de radio uit te zetten. [. . . ] Bescherming van het milieu Afgedankte elektrische apparatuur kan worden gerecycled en mag niet met het gewone huishoudelijk afval worden weggegooid. Steun het behoud van onze natuurlijke rijkdommen op een actieve manier en help met het beschermen van het milieu door dit apparaat bij een inzamelpunt in te leveren (indien voorhanden). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK RP500TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK RP500TS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag