Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK ROLL N PLAY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK ROLL N PLAY. Wij hopen dat dit LEXIBOOK ROLL N PLAY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK ROLL N PLAY te teleladen.


LEXIBOOK ROLL N PLAY : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (210 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK ROLL N PLAY

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De ROLL'n Play is uniek speelgoed dat de ontwikkeling van uw kind op de voet volgt. [. . . ] Gebruikte batterijen en accu's moeten verwijderd worden uit het speelgoed. Verwijder de batterijen uit het speelgoed wanneer het gedurende lange tijd niet wordt gebruikt. Wanneer het geluid zwakker wordt of wanneer het speelgoed niet meer reageert, moet u de batterijen misschien vervangen. Wanneer het toestel niet naar behoren functioneert, moet u de batterijen eruit halen en ze daarna onmiddellijk opnieuw in het batterijvak plaatsen. Druk op de ON/OFF knop aan een van de zijden van de bal om het speelgoed in werking te stellen. â· Druk met behulp van het handvat op de bal om tijdens het stappen liedjes te beluisteren. Druk op de rode knop rechts van het handvat om het handvat los te maken van de bal. â· Uw baby kan zich zittend amuseren door de bal te laten rollen en naar de liedjes te luisteren. [. . . ] Instalar las 2 pilas alcalinas (LR6) respetando el sentido de la polaridad indicada al fondo del compartimento de las mismas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK ROLL N PLAY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK ROLL N PLAY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag