Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RCD200TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RCD200TS. Wij hopen dat dit LEXIBOOK RCD200TS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK RCD200TS te teleladen.


LEXIBOOK RCD200TS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2569 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK RCD200TS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Installeer het apparaat niet in de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren, warmteafvoeren, kachels of andere warmteproducerende apparaten (inclusief versterkers). Een gepolariseerde stekker heeft twee pennen, de ene breder dan de andere. Als de meegeleverde stekker niet in uw stopcontact past, neem dan contact op met uw elektricien om het oude stopcontact te laten vervangen. [. . . ] Maak de compact disc regelmatig schoon met een zacht, pluisvrije, droge doek. Gebruik nooit schoonmaak- of schuurmiddelen om de compact disc schoon te maken. Als een compact disc op een bepaald gedeelte van de disc overslaat of vast komt te zitten, is de disc waarschijnlijk vuil of beschadigd (krassen). Tijdens het schoonmaken van de compact disc, veeg in rechte lijnen van het midden naar de rand van de disc. Dit apparaat is alleen ontworpen om compact discs af te spelen die het identificatielogo zoals hiernaast dragen. Andere discs kunnen niet conform de CD norm zijn en niet naar behoren werken. Na gebruik, plaats de compact disc terug in zijn doosje om schade te vermijden. Stel de discs niet bloot aan rechtstreeks zonlicht, hoge temperaturen, stof, enz. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact voordat u deze schoonmaakt om brand- of schokgevaar te vermijden. Maak de buitenkant van uw apparaat schoon met een stofdoek en onderhoud deze op dezelfde manier als andere apparatuur. Gebruik milde zeep en een licht bevochtigde doek om het frontpaneel schoon te maken. Steek een standaard koptelefoon (niet meegeleverd) met een 3, 5mm stekker in de koptelefoonaansluiting achteraan het apparaat. OPGELET: Te hoog volume, vooral bij het gebruik van een koptelefoon, kan het gehoor beschadigen. Plaats de CD voorzichtig op de as met de bedrukte zijde naar boven gericht. Sluit de CD-deur en stel de functiekiezer in op de CD-positie om het apparaat in te schakelen. Het stroomindicatielampje licht op en het LCDscherm geeft het totaal aantal nummers op de compact disc weer. Om de Toy Story CD-speler uit te schakelen, stel de functiekiezer in op de POWER OFF positie. Wanneer de CD niet wordt afgespeeltd en u wilt uw favoriet nummer direct afspelen, spoor het gewenste nummer op met de F. [. . . ] Gebruik milde zeep en een licht bevochtigde doek om het frontpaneel schoon te maken. Voor elke vordering onder de garantie of dienst na verkoop, neem contact op met uw verdeler en leg een geldig aankoopbewijs voor. Onze garantie dekt om het even welke materiaal- of fabricagefout, met uitzondering van schade veroorzaakt door het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing of door een onachtzame actie uitgevoerd op dit apparaat (zoals ontmanteling, blootstelling aan warmte of vocht, enz). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK RCD200TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK RCD200TS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag