Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK MFB300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK MFB300. Wij hopen dat dit LEXIBOOK MFB300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK MFB300 te teleladen.


LEXIBOOK MFB300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2028 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK MFB300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Halten Sie die Taste gedrückt, um die Schlaflieder in Reihenfolge abzuspielen. Controleer of de volgende onderdelen aanwezig zijn tijdens het uitpakken: 1 x Giraf Yayé® 1 x gebruiksaanwijzing OPGELET: De verpakkingsdelen, zoals plastic folie, plakband, etiketten en metalen hechtingsbanden, maken geen deel uit van dit speelgoed en moeten voor alle veiligheid worden verwijderd vooraleer het speelgoed door een kind kan en mag worden gebruikt. [. . . ] Mocht er een abnormale functie optreden, haal de batterijen dan uit en plaats ze opnieuw. Gebruik de "ON/OFF" knop aan de bovenzijde van het batterijvak om het speelgoed aan of uit te zetten. Opmerking: De Giraf Yayé® gaat automatisch in de energiebesparings-modus (slaapmodus) na 30 seconden van inactiviteit. Druk eenmaal op de vijf knoppen op de rug van het speelgoed om licht- of geluidseffecten te activeren, slaapliedjes af te spelen of een boodschap op te nemen. Druk nogmaals op dezelfde knop om de lichtshow of het slaapliedje te beëindigen. "Muziek" knop: Gebruik deze knop om één van de vijf beschikbare slaapliedjes af te spelen. "Magische" knop: Gebruik deze knop om een willekeurig grappig geluidseffect af te spelen. Spreek duidelijk in de nabijheid van het speelgoed om een boodschap op te nemen. "Afspeel/Pauze" knop: Druk op deze knop om de opgenomen boodschap af te spelen. Een vooraf opgenomen geluidseffect wordt afgespeeld als u geen boodschap hebt opgenomen. Gebruik de keuzeschakelaar aan de bovenzijde van het batterijvak om de "Slaapbewaking" functie aan of uit ("OFF" positie) te zetten of om één van de 3 modi te kiezen: De "Slaapbewaking" functie start automatisch voor circa 1 minuut als de baby huilt. BELANGRIJKE OPMERKING: Om de "Slaapbewaking" functie te activeren, zorg ervoor dat één van de 3 beschikbare modi is gekozen. [. . . ] Richtlijnen voor milieubescherming Gebruikte elektronische apparaten horen niet thuis in het huisafval !Wij vragen u daarom een bijdrage aan de bescherming van ons milieu te leveren en dit apparaat op de voorziene verzamelplaatsen af te geven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK MFB300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK MFB300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag